Korsan Oyunu Pirate Legends TD, App Store'da Yayınlandı - Haberler - indir.com

Korsan Oyunu Pirate Legends TD, App Store'da Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kule savunma türündeki oyunları seven iOS kullanıcıları için Super Hippo Games tarafından geliştirilmiş Pirate Legends TD, oldukça eğlenceli ve stratejik oynanış yapısına sahip olan bir korsan oyunudur.

Apple App Store'da bugün itibari ile yayınlanan ve tamamen ücretsiz olan oyunda kendi geminizi kontrol ederek Karayip Adaları'nda tehlikeli ve bir o kadar da gizemli bir yolculuğa çıkacaksınız. Yolculuğunuz esnasında size saldıran imparatorluk ordusuna karşı da kendinizi korumaya çalışacak ve onlara ait olan gemileri yok ederek, bu gemilerden topladığınız ganimetler sayesinde gücünüze güç katacaksınız.

Pirate Legends TD indir

Ayrıca tropik olduğu kadar birbirinden tehlikeli ortama da sahip olan Karayip Adaları'nda yamyam yerlilere, yaşayan ölülere ve denizdeki korkunç canavarlara dikkat etmelisiniz. Yüksek kalitedeki grafiklere sahip olan Pirate Legends TD oyununda, 28 farklı düşman, 4 büyük bölüm sonu canavarı ve 12 destansı savaşı bulabileceğiniz gibi özel yükseltmeler ile güçlendirebileceğiniz ve oyunda savunmanız gereken 20 benzersiz kule ile nefes kesen detaylara sahip 7 farklı ortamda oyunu oynayabilirsiniz.

iOS sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Pirate Legends TD' yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve oyun için özel olarak hazırlanmış Pirate Legends TD Oynanış Videosu'nu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Pirate Legends TD Tanıtım Videosu


PAYLAŞ