Korkulan oldu! The Last of Us 2 süresiz ertelendi - Haberler - indir.com

Korkulan oldu! The Last of Us 2 süresiz ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

The Last of Us Part II, COVID-19 pandemisi nedeniyle süresiz olarak ertelendi. COVID-19 tüm dünyada etkisini hızla sürdürürken planlanan etkinlikler, tanıtımlar ve buna benzer tüm planlar ya ertelendi ya da iptal edildi. The Last of Us Part II'nin geliştiricisi Naughty Dog, yeni çıkış tarihinin heniz belirlenmediğini dile getirildi. Son yılların en heyecan verici oyunlarından biri olarak değerlendirilen The Last of Us Part II'nin peşini talihsizler maalesef ki bırakmıyor. Geliştirici Naughty Dog tarafından bugün yapılan açıklama ile beraber OVID-19 pandemisi nedeniyle oyun bir kez daha ertelenmiş oldu. Oyunun yeni çıkış tarihi ise henüz belli değildir.

Naughty Dog'un yayınladığı yazı şu şekilde;

"Kontrolümüz dışında olan lojistik nedenlerden dolayı, The Last of Us Part II'yi istediğimiz şekilde piyasaya süremeyeceğimiz gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldık. Tüm oyunseverlerin The Last of Us Part II'yi aynı zamanda oynamasını ve herkesin en iyi şekilde oyunu deneyimleyebilmesini istiyoruz. Bu nedenle maalesef lojistik problemleri çözene dek oyunu ertelememiz gerekti."

Naughty Dog bu açıklamalara ek olarak aynı zamanda yaşanan bu durumun uzun sürmemesini umduklarını ve yeni gelişmeler oldukça da paylaşmaya devam edeceklerini belirtti. The Last of Us Part II oyunu için bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl da bir erteleme kararı verilmişti. Söz konusu bu oyunun normalde 21 Şubat 2020 tarihinde çıkış yapmaları bekleniyordu fakat Naught Dog yaklaşık 4 aylık ertelemeyle oyunu 29 Mayıs 2020 tarihine ertelendi. 

 





PAYLAŞ