Korku Oyunu Sanitarium Artık Mobil Platformlarda - Haberler - indir.com

Korku Oyunu Sanitarium Artık Mobil Platformlarda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-04 10:30:52
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

90'lı yılların gelmiş geçmiş en iyi macera oyunlarından olan Sanitarium artık mobil platformlarda. İlk olarak 1998 yılında PC ile hayatımıza giren Sanitarium, korku dolu macerasını 20 yılın ardından mobil cihazlardaki yerini aldı.

Benzersiz hikayesiyle tüm oyun severi kendine hayran bırakan Sanitarium, macera-korku türünde geliştirilmiş beyin zorlayıcı bulmacalarda kendine güvenen, nefes kesen maceraya atılmak isteyenler için geliştirilmiş bir platform oyunudur.

Sanitarium

Oyunda trafik kazası geçirdikten sonra hafızasını kaybeden bir adamın uyandığında kendini ürpertici akıl hastanesinde bulması ve bundan sonraki yaşadığı korku dolu olaylar konu alıyor.

Delilik ile gerçekliğin arasında giden fantastik bir dünyada bu dehşet verici akıl hastanesindeki kahramanımızın kurtulması için ona yardım etmemiz ve karşısına çıkan bulmacaları çözmesini sağlamamız gerekiyor.

Sanitarium

Unutamayacağınız çarpıcı sahnelere konuk olacağımız Sanitarium'un mobil versiyonunda ise hikaye tamamen aynı. Ancak buna ek olarak dokunmatik ekranla uyumlu 2 farklı kontrol sistemi, yeni envanter sistemi, tam ekran veya orijinal ekran boyutu ile oyunu oynayabilme imkanı, ipucu sistemi, otomatik kayıt imkanı ve başarımlar mobil platformlarda bizleri bekliyor. Oyun içinde 3 farklı dilde seslendirmeler bulunuyor. 

DotEMU ekibi tarafından mobil cihazlara uyarlanan Sanitarium oyunu Android platformu için 13.8 TL, iOS platformu için de 10.5 TL fiyat etiketine sahip. Oyunu dilerseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.




Korku Oyunu Sanitarium Tanıtım Videosu


PAYLAŞ