Korku oyunu Agony'de sansürlenen sahneler ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Korku oyunu Agony'de sansürlenen sahneler ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-01 19:50:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Video oyun dünyasındaki oyuncular arasında, korku serilerine ayrı bir ilgi duyan birçok oyuncu bulunuyor.  Bu anlamda oyuncuların tercih edebileceği Resident Evil, Outlast gibi seri seçenekleri bulunuyor. Şimdi yeni bir seçenek olan Agony de bu serilerin arasında eklendi ve fakat oyuncularından tam anlamıyla geçerli bir not alamadı. Oyun 2016 yılından beri duyurulmuştu ve korku oyunu severler tarafından merakla bekleniyordu. Madmind Studio tarafından geliştirilen Agony, cehennemde geçen bir korku oyunu. Oyun birkaç gün önce oyun severlerin beğenisine sunuldu. +18 içeriklere sahip olan oyun içerisinde, daha öncesinde sansürlenen bazı görüntüler olduğu söylenmişti. Bu görüntüler ortaya çıktı.

Agony'nin sansürlenen sahneleri de oyunculardan tepki aldı

Agony, ilk etapta 30 Mart tarihinde çıkacakken, çıkış tarihine 10 gün kala ertelendiği açıklandı ve oyun 29 Mayıs tarihinde çıkış yaptı. Oyun tutkunları tarafından merakla beklenen ve beklentileri yükselten oyunda, oyuncular performansla ilgili bazı problemler yaşadıklarını dile getirdi. Oyun çıkmadan önce geliştirici ekip oyunun sansürleneceği haberini vermişti ve bu anlamda oyun severler ekibe tepki gösterdi. Şimdi bahsi geçen sansürlenen sahneler ortaya çıktı. Ortaya çıkan sahnelere bakılırsa, geliştirici ekibin oyunu sansürleyerek doğru bir karar verdiğini söylemek mümkün.

Oyunun gerçekten korkutucu olduğu söylense de  Agony mekanik açısından kötü olması ve belirsiz bir hikaye ile piyasaya sürülmesi anlamında çok eleştiri aldı. Yayınlanan görüntüler de oyunun ne kadar ürkütücü olduğunu bir kez daha ortaya koydu ve izlenen Oyunun sansürlenen görüntülerini izleme isterseniz, linki tıklayabilirsiniz.

https://www.dailymotion.com/video/x6kr4ea





PAYLAŞ