Korkmayın! Awkward 'a İçinizi Dökebilirsiniz (Video) - Haberler - indir.com

Korkmayın! Awkward 'a İçinizi Dökebilirsiniz (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Awkward!!, başınızdan geçen ancak kimseyle paylaşamadığınız bir olayı, sevdiğinize söyleyemediklerinizi ya da işlediğiniz herhangi bir suçu itiraf ederek bunu paylaşmanızı sağlayan videolu itiraf uygulamasıdır.

Annenize ya da babanıza dertlerinizi açamıyorsanız, sevdiğiniz kişiye duygularınızı söyleyemiyorsanız, arkadaşlarınıza başınızdan geçen utanç verici de olsa hikayelerinizi anlatamıyorsanız ya da işlediğiniz herhangi bir suçu kimseye söyleyemiyorsanız bu uygulamayı kullanarak itiraflarda bulunabilir ve kendi videonuzu çekerek paylaşabilirsiniz.

Awkward!!

Alman girişim firması Redcyan tarafından geliştirilen Awkward!! ile cihazınızın kamerasını kullanarak 10'ar saniyelik itiraf videoları çekebilir, kimliğinizin ortaya çıkmaması ve tanınmamak içinde videoda yer alan görüntüyü çekim sonunda uygulama üzerinden yapacağınız ayarlama ile istediğiniz kadar bulanık hale getirerek, cihazınıza kayıt edebilirsiniz.

Oldukça basit bir kullanım imkanı sunan Awkward!!, itiraflarınızı sadece arayüzünde bulunan 'Start' butonuna basmanızla birlikte kayıt etmeye başlıyor. Diğer kullanıcıların kayıt ettikleri itiraf videolarına da ulaşmanızı sağlayan uygulama ayrıca çektiğiniz videoları e-posta yoluyla göndermenize ya da sosyal ağ hesaplarınızda paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Başkalarıyla paylaşmaktan korktuğunuz itirafları videoya çekerek paylaşmanızı sağlayan Awkward!! uygulamasını ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Awkward Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Awkward Tanıtım Videosu


PAYLAŞ