Konumunuzu paylaşabileceğiniz en iyi 5 uygulama - Haberler - indir.com

Konumunuzu paylaşabileceğiniz en iyi 5 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 22:37:23
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Konum paylaşma uygulamaları, zaman içerisinde oldukça çoğaldı ve günümüzde ilk çıkan halinden daha da geliştirilmiş haliyle birçok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan işinize yarayacak en iyi 5 konum paylaşma uygulaması şöyle;

1-      Google Haritalar

Google Haritalar, Android cihaza sahip olan neredeyse herkesin telefonunda bulunuyor. Konum paylaşabildiğiniz gibi, Google Haritalar'ı navigasyon olarak da kullanarak gideceğiniz yerin yol haritasını çıkarabiliyorsunuz.

2-      Familonet

Familonet, isminden de anlaşılacağı üzere aile içerisinde kullanılabilecek en iyi uygulamalardan birisi. Aile bireyleri, birbirlerinin anlık olarak nerede olduklarını Familonet üzerinden öğrenebiliyor ve takip edebiliyorlar. Özellikle ebeveynlerin çocuklarını takip edebilmesi için kullanabileceği en iyi uygulamalardan birisi.

3-      GeoZilla

GeoZilla üzerinden, gerçek zamanlı olarak konum bilgisi paylaşımı yapılabiliyor. Konum paylaşımıyla birlikte konum geçmişi ve sosyal medya paylaşımı seçenekleri de sunuluyor. Bununla beraber, örneğin bir marketten alacaklarınızı haritaya not ediyorsunuz ve sonrasında market yakınlarına geldiğinizde GeoZilla otomatik olarak alacaklarınızı size hatırlatabiliyor.

4-      Glympse

Herhangi bir kayıt işlemi yapılmadan ücretsiz olarak kullanılabilen uygulamalardan Glympse'te de gerçek zamanlı konum paylaşımı yapma imkanına sahipsiniz. Harita üzerinde istediğiniz takdirde gruplar da oluşturabiliyorsunuz.

5-      Family Locator

Family Locator de aile içerisinde kullanılabilecek uygulamalardan birisi. Kullanıcılar kendi gruplarını oluşturarak, istedikleri üyeyi bu grup içerisine ekleyebiliyorlar. Üyelerinizin konumlarını gerçek zamanlı olarak haritadan takip edebiliyorsunuz. Bu uygulama içerisinde ücretli abonelik paketleri de yer alıyor.





PAYLAŞ