Konum Tabanlı Sosyal Ağ Uygulaması Bridge - Haberler - indir.com

Konum Tabanlı Sosyal Ağ Uygulaması Bridge

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İlgi alanınıza ve bulunduğunuz konuma göre arkadaş bulmanızı kolay bir hale getiren Bridge, sosyal çevrenizi doğru kişilerden oluşturmanıza yardımcı olan bir sosyal ağ uygulamasıdır.

En samimi arkadaşlarınızın ya da dostlarınızın bulunduğu bir bölgeden tanımadığınız insanların bulunduğu bir yere gittiğinizde size arkadaşlık yapacak kişileri bulmak için kullanabileceğiniz Bridge ile ilgi alanınızın aynı olduğu kişileri kolaylıkla bulabilir ve güvenilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Bridge

Başkalarının yaptığı günlük aktivitelerden ilham almanızı sağlayan ve bu sayede de onlara katılabilme şansını size sunan uygulama bulunduğunuz çevredeki insanların profillerini ve sosyal düzeylerini kolaylıkla anlayabilmenizi de sağlıyor.

Uygulama aracılığıyla yeni kişiler ile tanışmak için yapmanız gereken tek şey; planınızı, yerinizi, zamanı ve konuyla ilgili anahtar kelimeleri ekleyerek paylaşmak yeterli.

Kısa ya da uzun süreliğine gittiğiniz yerlerde hiç sıkılmadan ve korkmadan çevrenizde bulunan diğer kişiler ile iletişim kurarak sosyalleşebileceğiniz Bridge'yi Android, iPhone ya da iPad cihazınıza aşağıdaki bağlantılar üzerinde ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ