Konum Gösterme Uygulaması LINE HERE Yayınlandı - Haberler - indir.com

Konum Gösterme Uygulaması LINE HERE Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-21 09:30:58
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Anlık mesajlaşma uygulaması LINE'ın yayınladığı yeni uygulama LINE HERE ile arkadaşlarımızın anlık konumlarını bize gösteriyor. Uygulamanın özellikle Ebeveynler tarafından ilgi görmesi bekleniyor. 

LINE HERE'da arkadaş listeleri oluşturuluyor ve bu listedeki herkesin harita üzerinden eş zamanlı olarak nerede olduğu görülebiliyor. Grup olarak buluşacaksanız herkesin nerede olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla birlikte birbirinizi bulmanızın zor olduğu fuar , bisiklet turu veya orman gezisi gibi yerlere gittiyseniz bu uygulama ile birbirinizin nerede olduğunu görebilirsiniz. 

Uygulamanın en faydalı olabilecek yanlarından biri küçük çocuk sahiplerini ilgilendiriyor. Artık akıllı telefon kullanımı ilkokula giden çocuklara kadar inmiş durumda ve arkadaşlarıyla evden daha uzak yerlere gidebiliyorlar. Haliyle aileleri bir endişe alıyor. İşte tam bu noktada LINE HERE devreye giriyor. Çocuğunuzun telefonuna LINE HERE yükleyerek her an nerede olduğunu takip edebilirsiniz. 

Arkadaş listenizdeki kişilerden biri size yaklaştığında uyarı veren LINE HERE'da, konumunuzun görünmemesini isterseniz ayarlardan konumunuzu kapatabiliyorsunuz ya da zamanlayıcı ile bir zaman aralığı belirleyerek o süre içinde konumunuzun görünmemesini sağlayabilirsiniz. 

Uygulamayı Android ve iOS cihazlarınız için aşağıda verdiğimiz linklerden ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ