Konum Bildirimli Sosyal Ağ Uygulaması: FacesIn (Video) - Haberler - indir.com

Konum Bildirimli Sosyal Ağ Uygulaması: FacesIn (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

FacesIn, kullanıcıların sosyal ağ hesapları üzerindeki arkadaşlarını fiziksel anlamda takip ederek birbirlerine yakın olduklarında uyarı almalarını sağlayan konum tabanlı bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Android akıllı telefon ve tabletiniz üzerinde kullanabileceğiniz uygulama ile Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Foursquare ve Meetup sosyal ağlarında bulunan arkadaşlarınızı harita üzerinden takip edebilir, konum bazında fiziksel olarak herhangi bir yakınlaşma durumunda uyarı bildirimi alabilir ve bu sayede de onlarla sanal dünyanın dışında gerçek hayatta da görüşme şansına sahip olabilirsiniz.

FacesIn

Kolay kullanılabilir ve basit bir arayüze sahip olan uygulama aynı zamanda birden fazla sosyal ağ hesabını tek bir uygulama üzerinden kontrol edebilmenize de imkan tanıyor. FacesIn uygulamasını sorunsuz olarak kullanabilmek için cihazınızın GPS özelliğinin aktif olması gerekiyor.

Arkadaşlarınıza kolay yoldan ulaşmanızı sağlayan FacesIn mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden Android cihazınıza indirebilir ve uygulama için geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




FacesIn Tanıtım Videosu


PAYLAŞ