Kolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5i - Haberler - indir.com

Kolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5i

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-23 21:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji üretici şirket olan Honor, sadece akıllı telefon ile değil giyilebilir teknoloji ürünleri de piyasada yer bulmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin kandaki oksijen oranı gibi detaylı bilgileri verebilen yeni Honor Band 5i modeli tanıtıldı. Sadece bu özelliği ile değil gövdeye entegre olarak gelen USB çıkışı da modeli bilgisayar üzerinden kolay bir şekilde şarj etme imkanı sunuyor. Giyilebilir teknoloji pazarına baktığımız zaman önemli bir paya sahip olan Huawei’nin alt markası Honor adı altında ürünlerini sunmaya devam ediyor. Yeni duyurulmuş olan Honor Band i5 modeli fitness bilekliği olarak karşımıza çıkıyor ve şarj etme olanağı anlamında daha gelişmiş bir model olmayı başarıyor.

Honor Band 5i Özellikleri ve Fiyatı

Turkcell cep telefonu kiralama dönemi başlatıyorTurkcell cep telefonu kiralama dönemi başlatıyor

Honor’un bu yeni modelinde 0.96 inçlik TFT dokunmatik bir ekran bulunuyor. 80x160 piksel çözünürlüğe sahip olan bu ekranın  hemen altında bir kapasitif tuş yer alıyor. Bu tuş ile geçişler sağlanırken, Mi Band 4 ile beraber bir kontrol sistemine sahip diyebiliriz. Ayrıca bu yeni modelde ekrana 30 karakter sığabiliyor. Cihaz kandaki oksijen değerini ölçen ve nabız takibi yapabilen hassas bir özelliğe sahip olurken, Band 5i modeli üzerinden müzik oynatıcı kontrol edilebilecek. Diğer yandan cihazın 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu ve bataryanın ise 7-9 gün arasında kullanım ömrü sunduğunu belirtelim.

Daha önceki model eleştirilerini dikkate alan şirket bu modele dahili bir USB portu eklemiş durumda. Bu sayede her alanda USB ile cihazı şarj etmeniz mümkün olacak.


YouTube yorum arama dönemi başladıYouTube yorum arama dönemi başladı
Instagram kullanıcı kısıtlama dönemi başladıInstagram kullanıcı kısıtlama dönemi başladı

PAYLAŞ