Kodluyoruz ve Microsoft'un yeni programı 'Kodla Dönüştürelim' hayata geçti - Haberler - indir.com

Kodluyoruz ve Microsoft'un yeni programı 'Kodla Dönüştürelim' hayata geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 17:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Kodluyoruz’un Microsoft ile ortak bir şekilde başlattığı “Kodla Dönüştürelim” projesi hayata geçti.

Microsoft ve Kodluyoruz tarafından Türkiye'de başlatılan yeni bir program, kısa süre içerisinde oldukça dikkat çekti. Kodla Dönüştürelim adı ile başlatılan projede, katılımcıların başvuruları alınmaya devam ediyor. Yazılım alanında çalışmak, çeşitli staj veya işe yerleştirme fırsatlarından yararlanmak isteyen herkesin katılım sağlayabileceği kurs, tamamen online olarak sürdürülüyor.

Projeye dahil olacak kişiler kodlamaya özel eğitimler ile daha hızlı bir başlangıç yapma imkânına sahip olduğu gibi yazılım alanındaki hedeflerine ulaşmak için de büyük bir fırsat yakalıyor. Kodluyoruz ve Microsoft tarafından duyurusu yapılarak resmi olarak başlatılan yeni proje için üstelik mentör katılımcılar da kabul ediliyor.

“Hayallerinizi, geleceğinizi, geleceğimizi “Kodla Dönüştürelim”! sloganı ile duyurulan yeni proje hakkında paylaşılan ilk video tanıtım ise şöyle;

'Kodla Dönüştürelim' Programına nasıl başvuru yapılacak?

Projeye katılmak için Kodluyoruz internet sitesinde açılan başvuru formunun doldurulması yeterli. İsim ve e mail adresinin girilerek yapılacak başvuruların ardından adayların iletişim bilgilerine gönderilecek bilgilendirme yazıları ile birlikte süreç başlatılabiliyor. 





PAYLAŞ