Knight Chronicle'a yeni bir kahraman geldi! - Haberler - indir.com

Knight Chronicle'a yeni bir kahraman geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 15:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Netmarble Crop. mobil RPG oyunu olan Knights Chronicle'a Vlady karakter için yeni bir Epik görev eklendi. Ayrıca Vlady, uzun süre boyunca Garniel'in tarihini izlemiş bir vampir, oyuna eklenen yeni Epik Görevi, Garniel için geçmişteki kayda değer olayları görüyor. Güncelleme sonrasında oyuna yeni bir SSR Kahraman Arachnia Zor Zindanı açıldı ve oyuncular bu zindanı normalde gereken enerjinin yarısı ile keşfedebiliyor.

iPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik Sızdırıldı

Microsoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracakMicrosoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracak

Yeni Kahraman Momo

Yeni SSR Kahraman Momo, oyuna eklendikten sonra, Marduk, Ashley ve Damian için kahraman dengelemeleri ve Marduk için yeni bir kostüm de oyuna eklendi. Diğer düzenlemelerin ardından, Oto Evrimleştirme için ayar seçeneği, Lonca Zindanı için Oto Tekrar ve Zor Zindan ile Baş Düşman Savaşı için kahraman istatistiklerini de içeren, kullanım kolaylığına dair birçok yenilik de oyuna eklenenler arasında. Knights Chronicle, 140 farklı ülkede oynanabilir durumda. Knights Chronicle ile ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  Ayrıca sitemizi takip ederek de bu oyun ve başka oyunlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz.




Steam, 30 bin oyuna ev sahipliği yapıyorSteam, 30 bin oyuna ev sahipliği yapıyor
Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.
15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun

PAYLAŞ