Klavye Uygulaması SwiftKey, iOS'a Geliyor (Video) - Haberler - indir.com

Klavye Uygulaması SwiftKey, iOS'a Geliyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Android cihaz sahipleri arasında popüler olan ve kelime tahmin teknolojisine sahip klavye uygulaması SwiftKey, 17 Eylül'den itibaren iOS kullanıcıları için yayınlanacak.

SwiftKey uygulaması sayesinde iPhone ve iPad kullanıcıları parmaklarını klavye üzerinde gezdirerek ve hatta parmaklarını ekrandan kaldırmadan sürükleme ile yazı yazabilecekler. Kelime tahmin teknolojisine sahip olan klavye uygulamasında ayrıca iOS 8'de de olması muhtemel gözüyle bakılan SwiftKey Cloud olarak isimlendirilen teknoloji de bulunuyor.

SwiftKey Keyboard

Bu teknoloji sayesinde sosyal ağlar ya da Gmail hesaplarınızda yazdıklarınızı analiz ederek klavyenin daha iyi kelime tahminleri sunması sağlanıyor.

Ücretli mi yoksa ücretsiz mi yayınlanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmayan iOS için SwiftKey başlangıçta sadece İngilizce, Portekizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dil desteğiyle çıkış yapacak.

Android kullanıcıları için daha önceden yayınlanan SwiftKey uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir ve iOS için SwiftKey Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




iOS için SwiftKey Tanıtım Videosu


PAYLAŞ