Kızaklı kameraya sahip katlanabilir Xiaomi telefonlar hakkında yeni bilgiler - Haberler - indir.com

Kızaklı kameraya sahip katlanabilir Xiaomi telefonlar hakkında yeni bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 17:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son iki senedir akıllı telefon üreticileri katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarının ardı ardına piyasaya süremeye devam ederken, Xiaomi’de bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bir süredir katlanabilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığı tahmin edilen Xiaomi’nin dikey olarak katlanabilen akıllı telefon üzerinde çalıştığı öğrenildi. Cihaz için patent başvurunda bulunan Çin merkezli şirketin katlanabilir ekranlı akıllı telefonunda çift selfie kamerası kullanması bekleniyor. Şirketin aldığı patent geriye ve uzunlamasına katlanabilen bir akıllı telefonu işaret ediyor. Ayrıca cihazın katlama kıvrımı da cihazın üst kısmında yer alıyor.

Xiaomi 5G planı kapsamında 4G cihazlarını kaldırabilir!Xiaomi 5G planı kapsamında 4G cihazlarını kaldırabilir!

Bu sayede ekranın sadece küçük bir parçası hareket edebiliyor. Son dönemlerde fütüristik tasarımlarla karşımıza çıkan Xiaomi’nin bu tasarımının kullanıcılara pek çok fayda sağlayacağını söylemek mümkün. Rakiplerine göre daha dayanıklı bir yapıya sahip olması beklenen bu cihazın Samsung ve Huawei’nin katlanabilir ekranlı telefonlarından daha çok rağbet görme ihtimali de bulunuyor.

Xiaomi katlanabilir telefon ile gündemde

Ayrıca Xiaomi’nin ürünlerini piyasaya sürerken izlediği rekabetçi fiyat politikasını da göz önünde bulundurursak şirket ilerleyen dönemlerinde bu akıllı telefonuyla ses getirecek gibi duruyor. Galaxy Z Flip modelinde bulunan çift hücreli hibrit tasarımın tam aksi yönünde bir yaklaşım izleyen Xiaomi’nin tek bir pile ihtiyaç duyabileceği söylenmekte. Ayrıca kızaklı bir kameraya sahip olacağı söylenen markanın tasarımda izlediği bu yolun da oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Xioami’nin bu cihazı ne zaman piyasaya süreceği ise henüz bilinmiyor.


Xiaomi Mi 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı versiyonu olacak!Xiaomi Mi 10 Pro'nun daha uygun fiyatlı versiyonu olacak!
Xiaomi Türkiye'ye bir Mi Store daha açıyorXiaomi Türkiye'ye bir Mi Store daha açıyor

PAYLAŞ