Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar - Haberler - indir.com

Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Resmi olarak bu ay sonu 31 Ekim tarihinde tanıtılacak olan Honor Magic 2 hakkında son bilinen detayları sizler için derledik. Huawei’nin alt markası olan Honor’un bu yeni modeli sürgülü bir sisteme sahip olacak. Sunmuş olduğu renk seçenekleri ile de dikkat çeken bu model tasarım detayları ile piyasada bulunan Xiaomi Mi Mix 3’e rakip olarak geliyor. Tasarım noktasında çentiksiz olarak gelecek bu model oldukça ince çerçevelere sahip olacak. Ortaya çıkan görsellere göre ise cihazın geçişli renk efektine sahip üç farklı renk seçeneği ile geleceği gözüküyor. Bu noktada pembe, mavi ve gümüş renklerini görüyoruz. Modeli arka yüzey tasarımı ise Huawei P20 Pro’ya oldukça benzerlik gösteriyor.

Honor Magic 2 Özellikleri

Modelde Huawei Mate 20 Pro serisinde gördüğümüz 7 nm üretim sürecine sahip Kirin 980 işlemcisini görüyoruz. 6 ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olan bu modelde 128 GB’lık dahili depolama alanı yer alıyor 3400 mAh’lik bir pile de sahip olarak gelen modelin ayrıca 6.39 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunacak. Bu ekran 2340 x 1080 piksel olurken AMOLED panel ile sunulacak. Bu yeni model yine P20 Pro’da olduğu gibi üçlü kamera sistemine sahip olacak. Bu noktada ise 16 + 24 + 16 megapiksel olarak bir sistem görüyoruz.

Ön yüzeyde ise yine üçlü bir kamera sistemi olması bekleniyor. 16 + 2 + 2 olarak üç farklı sensörün bulunması bekleniyor. Üç boyutlu yüz tanıma sistemine de sahip olacak modelin kızaklı bir sisteme sahip olması ve kutu içerisinden ise Android 9.0 Pie ile çıkış yapması bekleniyor. Ayrıca modelin parmak izi okuyucusunun arka yüzeyde konumlandırıldığını görüyoruz. 31 Ekim ile beraber cihaza dair tüm detayları göreceğiz.





PAYLAŞ