Kızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı Yakaladı - Haberler - indir.com

Kızaklı Honor Magic 2 Dikkat Çeken Bir Başarı Yakaladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi olan Huawei’nin alt markası olarak bilinen Honor, başarılı modelleri ile dikkat çekiyor. Son olarak Honor serisinin amiral gemisi modeli olarak bilinen Honor Magic 2 için önemli satış rakam değerleri açıklandı. Pazarda Oppo Find X, Xiaomi Mi Mix 3 ve Vivo Nex S gibi modellere rakip olarak gelen Honor Magic 2 sahip olduğu kızaklı yapısı ile bir hayli dikkat çekmişti. Pazarın en güçlü çerçevesiz ve kızaklı modellerinden olan bu cihaz geleceğin modellerine yönelik yenilikçi tasarımı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılardan yoğun bir ilgi gören bu söz konusu model Çin’de gerçekleştirdiği ilk etap satışlarında stoğunun çoğunu tüketerek bir başarıya imza atmış durumda. Cihazın toplamda ne kadar satış yaptığı açıklanmazken modelin ülkemiz pazarına giriş yapacağı söylentileri de bulunuyor.

Honor Magic 2 Başarılı Satış Rakamı

Çerçevesiz Honor Magic 2 Tanıtım Tarihi Belli OlduÇerçevesiz Honor Magic 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei’nin alt markası Honor zaten ülkemizde yer alıyor. Ancak farklı Honor modellerinin Huawei garanti kapsamında ülkemizde satışta olduğunu biliyoruz. Çin bölgesinde stoklarını çok kısa sürede tüketen bu modele ilginin bir hayli yoğun olduğunu ifade edebiliriz. Söz konusu bu modelin sunmuş olduğu teknik özellikleri hatırlayacak olursak, bu noktada cihazda güçlü 7 nanometre üretim olan Kirin 980 işlemcisini görüyoruz. Tam bir amiral gemisi donanım özelliklerine sahip olan bu cihaz Mate 20 Pro kadar güçlü yapısı ile dikkat çekiyor. Honor Magic 2’de 6 ve 8 GB RAM olarak iki farklı seçenek görüyoruz. Dahili depolama tarafında da yine 128 ve 256 GB’lık iki farklı versiyon karşımıza çıkıyor.

6.39 inç AMOLED ekran büyüklüğüne sahip olan model 2340 x 1080 piksel bir çözünürlük sunarken kutu içinden en güncel Android sürümü olan 9.0 Pie ile çıkış yapıyor. 3400 mAh’lik bir pile sahip modelin arka yüzeyinde 16 + 16 + 24 megapiksel olmak üzere üçlü kamera sistemi yer alıyor. Cihazın ön yüzeyi ise kızaklı bir yapıda olurken 16 + 2 + 2 megapiksellik yine üçlü kamera sistemine sahip durumda. Bakalım bu başarılı ve güçlü model yakın zamanda ülkemiz pazarına giriş yapacak mı göreceğiz.  


Honor Magic 2'nin Resmi Görselleri YayınlandıHonor Magic 2'nin Resmi Görselleri Yayınlandı
Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm DetaylarKızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar
Honor Magic 2'nin özellikleri neler?Honor Magic 2'nin özellikleri neler?

PAYLAŞ