Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor - Haberler - indir.com

Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 23:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

CES 2019 etkinliğinin henüz sessiz isimlerinden olan LG, TV dünyasına yepyeni bir bakış açısı getirebilir. Bu kapsamda markadan yeni bir kıvrılabilir panele sahip OLED ekranlı yapay zeka destekli televizyon görebiliriz. LG tarafından CES 2019 kapsamında tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenen dünyanın ilk kıvrılabilir ekranlı OLED TV’sinin yeni nesil televizyonların başlangıcı olması bekleniyor. LG SIGNATURE OLED TV R olarak karşımıza çıkacak olan bu yeni model kıvrılabilir formu sayesinde oldukça farklı bir teknolojiyi de piyasaya kazandırmış olacak. LG’nin bu yeni inovaktif tasarıma sahip olacak modelin tasarımı ile kullanıcıları etkilemesi bekleniyor. Televizyonların artık standart görünümden çıkıp sahip oldukları teknolojiler ile beraber görüntüleme performansında aşması bekleniyor. Bu kapsamda ise öncü markalardan olan LG’den ilk hamlenin gelmesi düşünülüyor.

LG Dünyanın İlk Kıvrılabilir Ekranlı Televizyonu

Televizyonların hantal görünümü yerine tasarım odaklı ve görüntü teknolojisinde öne çıkan cihazlar ile piyasada yenilikçi bir hamle olması bekleniyor. LG’nin tanıtması beklenilen yeni SUGNATURE OLED TV R ile klasik televizyon görünümlerinin önüne geçilmesi düşünülüyor. Bu yeni TV formu kullanıcılara 3 farklı görüntüleme seçeneği sunabilecek. Bu noktada Tam Görünüm, Yarı Görünüm ve Sıfır Görünüm olarak seçenekler karşımıza çıkıyor. OLED ekran teknolojisinin geliştirilmesi ile beraber bu TV’leri her mümkün şekille izlenebilir olacağı düşünülüyor. Tam Görünüm seçeneği ile LG TV’lerinde kontrast, derinlik ve gerçekçilik derecesinin tamamını gösteren bir ekran deneyimi yaşanacak.

LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

Bu yeni TV’de ikinci nesil Alpha 9 işlemcisinin yer alması ve derin öğrenme algoritması ile yapay zeka tarafında oldukça gelişmiş olması bekleniyor. Yeni televizyon ayrıca HomeKit ve AirPlay 2 desteklerine de sahip olacak. Bu sayede iTunes üzerinden doğrudan Apple içerik videolarına erişmek mümkün kılınmış oluyor. Sıfır görünüm seçeneğinde ise ekran tamamen gizleniyor ve oldukça garip bir görünüme bürünüyor. Bakalım LG bizleri nasıl şaşırtacak göreceğiz.  





PAYLAŞ