KITTECH Robot ve Yazılım Günleri'nin Programı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

KITTECH Robot ve Yazılım Günleri'nin Programı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-23 11:00:56
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde teknoloji sektörünün önde gelen yöneticileri, akademisyenler ve binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek KITTECH Robot ve Yazılım Günleri & Hasat Proje Pazarı etkinliği 24-25 Nisan 2015 tarihinde başlıyor.

Teknolojiyi yakından takip edenleri bir araya getiren etkinlikte yarışmalar, seminerler ve konferanslar yapılarak teknoloji sektöründe kendini geliştirmek isteyen binlerce öğrenciyi bu alanda adını duyurmuş yöneticiler ile buluşturuyor.

6 farklı alanda Robot ve Yazılım yarışmalarının yapılacağı etkinlikte; Eğitim Fakültesi Amfisi'nde Mini Sumo, Hukuk Fakültesi Amfisi'nde Çizgi izleyen yarışmaları düzenlenecek. Yarışmalarda dereceye giren projeler ise Cumartesi günü yapılacak olan ödül töreninde açıklanacak. Ayrıca Çeşitli robotların sergileneceği gösteri ise Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Teknoloji alanında adını duyurmuş girişimcilerden Prof.Dr. Tamer Yılmaz, Prof.Dr. Mehmet Kanoğlu, indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar, Daron Yöndem, Hakkı Alkan, Aykut Aslantaş, Teakolik.com kurucusu Hamza Şamlıoğlu, Eyüp Çelik, Orçun Madran, Alanadlari.com Kurucusu Okan Yıldırım, Ali Arslan ve Senem Anıl gibi konuşmacıların bulunduğu etkinlik aynı amacı güden kişileri bir çatı altında topluyor.

KITTECH Robot ve Yazılım Günleri & Hasat Proje Pazarı etkinliği hakkında daha fazla bilgi için kittech.hku.edu.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ