Kitlenizi büyütmenize yardımcı olacak en iyi 6 e-posta bülteni aracı - Haberler - indir.com

Kitlenizi büyütmenize yardımcı olacak en iyi 6 e-posta bülteni aracı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-31 13:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

E-posta bülten araçları, web sitelerinden sosyal medya ağlarına kadar hedef kitleye ulaşmak isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen yöntemlerden birisidir. Doğru e-posta bülten araçlarını kullanmak ise kitlenin büyümesi noktasında daha fazla avantaj sunmaktadır. Bu bakımdan e posta ile pazarlama çalışmaları yapıyorsanız, takipçilerinizi arttırmak için profesyonel bir şekilde destek verecek e-posta bülten araçlarını kullanabilirsiniz. 

Substack

Özellikle haber bültenleri göndermek isteyen içerik üreticileri için tercih edilen Substack, kolay kullanımı sayesinde tercih edilecek ilk seçeneklerden birisidir. E-posta bültenlerini yayınlamak için özel araçları ile kolay bir şekilde içeriklerinizi oluşturmanıza imkan tanıyan uygulama, üstelik e-posta aboneliği için ödeme alma özelliğine de sahip. 

Ghost

Listenin bir sonraki seçeneği ise Ghost. Profesyonel bir e-posta bülteni oluşturmak isteyenlerin tercih edebileceği uygulama, HTML ve gömülü kodları desteklemesiyle daha fazla seçenek sunmaktadır. E-posta bültenlerinde web sitesi gönderilerini kullanmayı tercih edenler için daha gelişmiş araçlar sunan Ghost, üstelik gönderim sonrasında özel analiz seçeneğini de sunmaktadır. Böylece gönderilen bültenlerin kaç kişi tarafından alındığı, kaç kişi tarafından izlendiği daha detaylı bir şekilde incelenebilmektedir. Web sitelerinde pek çok farklı SEO özelliği ile birlikte kullanılabilecek olan Ghost, kullanıcıların sitelerinde uyumluluk sorunu yaşamadan tercih edebileceği seçeneklerden birisi. 

Buttondown

Buttondown ise daha fazla sadeliği tercih edenler için geliştirilmiş bir uygulama. Kişisel editör Asistanı olarak kullanılabilecek olan uygulama, yazılım hatalarını kontrol imkanı da sunmaktadır. Hız ve sadeliğe odaklanan uygulama, bu şekilde hazırlanmış bültenlerle de kullanıcıların yazılara odaklanmasını sağlar. 

MailerLite

E-posta pazarlaması konusunda da farklı seçenekler sunan MailerLite, özellikle çok fazla kod yapılarını bilmeyen kullanıcıların sürükle-bırak yöntemiyle şablonlar oluşturmasını sağlar. Önceden hazırlanan tasarımları seçerek değişiklikler yapabileceğiniz MailerLite, özel bir analitik sistemine de sahiptir. 

Revue

Haber bülteni aracı olarak da kullanılan Revue, basit ve sade yönetim paneli ile kullanıcıların zorlanmadan kullanacağı bir yapıdadır. Önizleme özelliğine sahip olan uygulamada, araçlar oldukça zengin durumdadır ve kullanıcılar istediği şekilde bültenlerine hazırlayabilmektedir. Gelişmiş abone yönetim aracı, abonelerin daha iyi bir şekilde düzenlenmesine imkan tanır. 





PAYLAŞ