Kişiye özel teslimat yapabilen robot otomobil - Haberler - indir.com

Kişiye özel teslimat yapabilen robot otomobil

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 14:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Renault Firması'nın yaptığı açıklamaya göre, Renault geleceğin yüksek teknolojisi sayılacak olan kişiye özel teslimat robotunun tanıtımını gerçekleştirdi. Kişiye özel teslimat konusunda gelecek vizyonunu yansıtan EZ-PRO, internet bağlantısı olan, elektrikle çalışan ve otonom bir robot araç konsepti olarak karşımıza çıkıyor. EZ-PRO ile teslimat ve mal taşıma hizmetlerindeki gelişimin hızlanmasına katkıda bulunan Renault, 120 yıldır hafif ticari araç üreticisi ve Avrupa'nın elektrikli hafif ticari araç pazarı oyuncusu. 

Şoför olmadan araç kullanılabilecek

EZ-PRO kabininde bir şoför olmadan sadece bir görevli ile sürücüsüz robot kabinlerin yönetimine ve rota planlamasına konsantre olabiliyor. bu sayede yiyecek ya da hassas eşyaların kişiye özel güvenli bir şekilde teslimatı sağlanmış oluyor. Konuyla ilişkin açıklama yapan şirket taşıma faaliyetlerinin merkezinde daha uzun bir süre insan olacağının altını çiziyor. 

Firma kendisine "Kolay Yaşam" felsefesini seçmiş

"Kolay Yaşam" konusunu kendine ana felsfe seçen Renault, EZ-PRO görevli için güvenli ve ergonomik bir alan imkanı oluşturuyor. bağımsız bir şekilde hareket edebilen bu robotlar konvoy halinde de hareket edebiliyor. Geliştirilen bu robot araçlar müşterilerin özel ihtiyaçlarına cevap verebilecek genişlikte ve çeşitlilikte üretimi sağlanacak. 

"Bu konsept, iş ortaklarımız DPD Grup, Lomi Coffee, Piper-Heidsieck ve Patrick Roger ile gösterdiğimiz gibi müşterilerimize sayısız iş fırsatı sunabilen bir çözüm."

Basın açıklaması yapan İttifak Hafif Ticari Araç Direktörü Ashwani Gupta, teslimat konusunda kişiye özel araç konseptlerini ve bu anlamdaki vizyonlarını geleceğin akıllı şehirlerinin ekosistemi ve profesyonellerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenekte olacağını ifade etti.  İttifak Hafif Ticari Araç Direktörü Ashwani Gupta; "Bu konsept, iş ortaklarımız DPD Grup, Lomi Coffee, Piper-Heidsieck ve Patrick Roger ile gösterdiğimiz gibi müşterilerimize sayısız iş fırsatı sunabilen bir çözüm." şeklinde konuştu.





PAYLAŞ