Kişiselleştirilmiş gerçek zamanlı kullanıcı deneyimlerini görebileceğiniz Amazon Personalize nedir? - Haberler - indir.com

Kişiselleştirilmiş gerçek zamanlı kullanıcı deneyimlerini görebileceğiniz Amazon Personalize nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-27 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Amazon Personalize, geliştiricilerin Amazon.com tarafından gerçek zamanlı kişiselleştirilmiş öneriler için kullanılan makine öğrenimi (ML) teknolojisiyle aynı teknolojiyi kullanarak uygulamalar oluşturmalarını sağlar.

Amazon Personalize, geliştiricilerin belirli ürün önerileri, kişiselleştirilmiş ürün yeniden sıralamaları ve özelleştirilmiş doğrudan pazarlama dâhil olmak üzere çok çeşitli kişiselleştirme deneyimleri sunabilen uygulamalar oluşturmalarını kolaylaştırır. Amazon Personalize, perakende ile medya ve eğlence gibi sektörler genelinde müşterilere oldukça özelleştirilmiş öneriler sunmak üzere katı statik kurallara dayalı öneri sistemlerinin ötesine geçen ve özel ML modellerini eğiten, ayarlayan ve dağıtan tam olarak yönetilen bir makine öğrenimi hizmetidir.

Amazon Türkiye kullanıcılarının kişisel verilerini yurtdışına aktaracakAmazon Türkiye kullanıcılarının kişisel verilerini yurtdışına aktaracak

Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı olarak 7,90 TL"

Amazon Personalize gerekli alt yapıyı tedarik eder ve verileri işleme, özellikleri tanıma, en iyi algoritmaları kullanma ve modelleri eğitme, optimize etme ve barındırma dâhil olmak üzere tüm ML işlem hattını yönetir. Bir Uygulama Programlama Arabirimi (API) yoluyla sonuç alır ve minimum ücret ya da peşin taahhüt olmadan yalnızca kullandığınız kadar ödeme yaparsınız. Tüm veriler özel ve güvenli olmak üzere şifrelenir ve yalnızca kullanıcılarınız için öneriler oluşturmanız amacıyla kullanılır.


Amazon Prime Video güncel fiyat listesiAmazon Prime Video güncel fiyat listesi

PAYLAŞ