Kişisel Hava Durumu Uygulaması: Dark Sky (Video) - Haberler - indir.com

Kişisel Hava Durumu Uygulaması: Dark Sky (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Gelişmiş yapısının yanında daha detaylı hava durumu bilgilendirmesi yapabilme özelliğiyle dikkatimizi çeken Dark Sky, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz kişisel bir mobil hava durumu uygulamasıdır.

Alışıldık hava durumu uygulamalarından farklı olarak hava durumunu daha çok detaylarından ve de lokasyon bazlı olarak kullanıcılara sunan Dark Sky uygulaması sayesinde sıcaklık haritasını dünya haritası üzerinde görebilir, Güney'den gelen sıcak hava dalgasından tutunda Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasına kadar hemen her türlü hava olayını kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

 Dark Sky

Gelecek 24 saatle ilgili hava tahminlerini de sunabilen uygulama tüm bunların yanında anlık olarak hava durumunun nasıl gittiğine ve hava sıcaklığının değişip değişmediğine dair bilgileri verebildiği gibi aynı zamanda yakında olabilecek herhangi bir hava muhalefetini de sizlere bildirim yaparak haberdar edebiliyor.

Forecast üzerinden aldığı verileri analiz ederek iPad ve iPhone cihazlarınıza getiren Dark Sky uygulamasını 3.99 USD ücret karşılığında App Store'dan satın alabileceğiniz gibi uygulamaya aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilir ve yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ