Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama - Haberler - indir.com

Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-15 13:03:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Uygulamaların daha fazla kişi ulaşması ve satışının artırılması adına zaman zaman App Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan ücretli uygulamalar oldukça dikkat çekiyor. İşte sizler için derlediğimiz kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulan 5 iOS oyun ve uygulama.

1. Digital Barometer S10

0,99 Dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olan uygulama deniz seviyesine göre basınç ölçmenizi sağlıyor. Farklı değerlerin desteklendiği uygulama özellikle bu alanda çalışan kişiler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Ocak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli olduOcak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli oldu

2. Politaire

Oyun oynamayı sevenler için oldukça ideal durumda olan Politaire farklı kart tarzında ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlıyor. Oyunun eski fiyatı ise 0,99 Dolar. Klasik kart oyunlarına alternatif olan Politaire, diğer oyunlara göre çok daha yeni ve popüler.

3. Tesla Wars - II

1,99 Dolar etiket fiyatına sahip olan ve şu anda ücretsiz bir şekilde sunulan oyun kule savunması türünde. Üç buçuk milyon oyuncu sayısını aşmayı başaran oyunda 3 farklı zorluk seviyesi mevcut ve kişilerin farklı seviyelerde oyun oynayabilmesi mümkün.

4. Illuminati Soundboard

0,99 Dolar etiket fiyatına sahip olan bir diğer uygulama olan Illuminati Soundboard, kişilerin ses konusunda destek almasını sağlıyor.

5. Trader’s Way

1,99 Dolardan ücretsiz olarak sunulmaya başlayan Trader’s Way, özellikle borsa ile yakından ilgilenen kişilere destek sağlıyor. Borsadaki anlık hareketleri, artışları ve düşüşleri takip edebileceğiniz uygulama ile borsa işlemlerinizi daha verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.




Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz 5 klasik mobil oyunÜcretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz 5 klasik mobil oyun
PlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunlarıPlayStation Plus Nedir? Ocak ayı ücretsiz oyunları
Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlarSteam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

PAYLAŞ