Kısa mesajlarınızı, Windows 10 ile yönetebileceksiniz - Haberler - indir.com

Kısa mesajlarınızı, Windows 10 ile yönetebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 15:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Windows 10 için ilerleyen zamanlarda gelecek October 18 Update güncellemesi ile kısa mesajlarınızı Windows 10 ile yönetebilme imkanına sahip olacaksınız.

Windows 10, son günlerde aldığı güncellemelerle birlikte, kullanıcılarına daha işlevsel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Windows 10 için ilerleyen aylarda yayınlanacak yeni sürüm October 18 Update ile getirilecek yeni özellik, sürümün telefonlarınız ile entegre çalışmasını sağlayacak. Bilindiği üzere bu sürümle birlikte, Your Phone adıyla bir yenilik eklenecek ve bu yenilikten sonra Windows 10 üzerinden telefonunuzu yönetme imkanına sahip olacaksınız. Bu yönetimlerden bir tanesi, kısa mesajlarınızı kapsayacak.

Windows 10’la kısa mesajlarınızı görüntüleyip, mesajlara yanıt verebileceksiniz

Windows 10’un October 18 Update sürümü ile gelecek olan Your Phone özelliği, kısa mesajlara erişimin yanı sıra farklı işlevleri de yapmanıza olanak tanıyacak. Örneğin, gelen aramalara yanıt verme, arama yapabilme gibi akıllı telefonunuzdan yönettiğiniz birçok işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

Your Phone uygulaması, bir süredir Windows Store üzerinde indirilmeye sunulmuş durumda. Kullanıcılar Mayıs ayından beri Telefonunuz özelliğini kullanabiliyorlar. Fakat uygulama henüz geliştirilme aşamasında olduğu için bu işlemlerin tümünü yapamıyor. Your Phone ile şimdilik sadece telefonunuzun, galerisinde gezinebiliyorsunuz. İkinci olarak gelen olan özellik de kısa mesajlarınızı görüntüleyip, cevaplamaya yönelik oldu. Apple sahipleri bu özelliği öncesinde kullanabiliyorlardı. Microsoft bu nedenle bu özelliği kullanıcılarına sunan ilk isim olmadı ve hatta geç kaldığı düşünülüyor. Uygulama Ekim 2018 itibariyle tüm kullanıcılara açılmaya hazırlanıyor.





PAYLAŞ