Kırmızı Tasarımlı HTC U11 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Kırmızı Tasarımlı HTC U11 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı akıllı telefon üreticilerinden olan HTC'nin yeni amiral gemisi modeli olması beklenen HTC U 11 modeli hakkında bir süredir sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni model üst segment olacağından ötürü piyasada bulunan Samsung Galaxy S8, Sony Xperia XZ gibi oldukça güçlü rakipler ile yarışacak. Tayvanlı şirket tarafından paylaşılanlara göre sıkıştırılabilir telefon olan HTC U 11 modeli hakkında tasarım noktasında yeni detaylar bulunuyor. Yaptığı sızıntılar ile ünlü olan Onleaks, son olarak yaptığı sızıntı paylaşımı ile HTC U 11 modelinin kırmızı renk tasarımı ile oldukça şık bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

Arka kısımdaki tasarım yapısı olarak parlak bir yapı tercih edilen bu telefonun ön yüzeyinin siyah renklere sahip olduğunu görüyoruz. Apple'ın iPhone 7 modelinde kırmızı ve beyaz kombinin ardından yoğun eleştiri almasından sonra HTC, bu hataya düşmeyecek ve kırmızı ile siyah renk tasarımlarını kullanacağa benziyor. Yeni HTC amiral gemisi modelinin alt tarafı 8 milimetre kalınlığa sahip iken üst tarafı ise 9.2 milimetre kalınlığa kadar ulaşıyor. HTC U 11 modelinin tasarım noktasında kenarlarının sıkıştırılabilir özellik ile gelmesinin bu kalınlık farkının oluşmasına sebebiyet verdiğini söyleyebiliriz.

Yeni amiral gemisi modelinde kullanılması beklenen donanım detaylarına gelecek olursak, işlemci tarafında Qualcomm'un Snapdragon 835 modelinden güç alacak bu cihaz 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olarak gelecek. Telefonun arka yüzeyinde yer alacak olan kamera 12 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak ve ön yüzeyde ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerasının yer alacağı ifade edilenler arasında bulunuyor. USB-C girişine sahip olacak model yüksek bir ihtimal ile hızlı şarj desteğine sahip olacak ve pil kapasitesinin ise 3000 mAh değerinde olması düşünülüyor. 16 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan model hakkında şuan için söyleyebileceklerimiz bu kadar.





PAYLAŞ