Kingston Yeni Yüksek Performanslı KC1000 SSD Modelini Duyurdu - Haberler - indir.com

Kingston Yeni Yüksek Performanslı KC1000 SSD Modelini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-29 09:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Donanım üreticilerinden olan Kingston, SSD meraklıları için yeni yüksek veri hızlarını karşılayabilecek olan SSD modeli olan KC 100 NVMe PCle SSD modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Önümüzdeki ay itibariyle piyasada satışta olacak olan SSD modeli SATA tabana sahip SSD cihazlarına göre 2 kattan daha fazla hız vaat ediyor. 7200 RPM sabit disklere göre ise 40 kat daha hızlı çalıştığı ifade ediliyor. Bilgisayarlarını yoğun bir şekilde kullanan kullanıcılar ve yüksek çözünürlüklü kurgular yapan kullanıcılar için KC 1000 modeli tam performans sağlayacaktır.

Oyun oynama, depolama çözümleri ve diğer tüm ağır yüke sahip işlemler için en düşük gecikme süresi ile en yüksek performansı sergileyecektir. Saniyede 290.000 IOPS değerine kadar girdi/çıktı işlemi gerçekleştirebilen bu cihaz 960 GB'a kadar kapasite seçenekleri sunabilecek. KC1000 modeli arayüz olarak son NCMe protokolünü desteklemektedir. Hızlı yazma ve okuma performansı sunan KC1000 modeli hızlı boot ve yükleme avantajlarıda sunuyor. Gelişmiş dayanıklılık ve enerji verimliliğide sunan model kullanıcıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilmiş durumda.

Kingston SSD bölümü yöneticisi olan Ariel Perez yeni ürünü hakkında ise: 'KC1000 medya ve tasarım profesyonelleri, oyun severler ve ultra düşük gecikme süresine sahip bir depolama çözümüne ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak mükemmel bir çözüm. Bu doğal NVMe cihazı sektörün en güçlü depolama çözümü olarak yüksek çözünürlüklü içerik transferinde, sanal gerçeklik uygulamalarında, hızlandırılmış oyun oynama ya da sıkışık son teslim tarihleriyle mücadelede rekabet avantajı sağlamak isteyen yaratıcı profesyoneller için geliştirildi.' Dedi. 2 Yıl garanti süresi ile piyasaya sürülecek olan SSD modelinin fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi verilmiş değil.

 





PAYLAŞ