Kingston Canvas React 256 GB SD kart inceleme - Haberler - indir.com

Kingston Canvas React 256 GB SD kart inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-19 10:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fotoğraf çekmeyi seven bir okurumuzsanız DSLR ya da aynasız fotoğraf makinesi kullanma olasılığınız oldukça yüksektir. Performansı yüksek iyi bir SD kart arıyorsanız rahatlıkla Kingston'ın Canvas React kartını kullanabilirsiniz. Şayet kapasite sizin için önemli ise 256 GB hafıza özelliği ile bu kart sizin ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Ancak kapasitesi yüksek olduğu gibi fiyat konusunda da yüksek olan kart, yaklaşıl olarak 778 TL.

Kingston Canvas React kartın 32, 64 ve 128 GB'lık seçenekleri de mevcut

DSLR ya da aynasız fotoğraf makinesi için güçlü bir performansı olan kart arayan kullanıcılar, Kingston Canves React'ı hiç düşünmeden satın alabilirler. Daha önceden siz değerli okurlarımız için Kingston'ın Canvas React ailesinden 64 GB'lık microSD kartı incelemiştik. Gayet olumlu yönden yorumlar almayı başaran firma bu sefer de 256 GB'lık SD kart çıkarttı. Bahsi geçen kart 256 GB ancak bunun 32, 64 ve 128 GB'lık seçeneklerini de piyasada bulmanız mümkün. Bünyesine Canvas ailesini de kattıktan sonra kartlarını yeni seçenekler katan Kingston, her bir kartı ile büyük performanslar sergiliyor.

Performans konusunda oldukça başarılı

microSD kart tarafında akıllı telefonlara, SD kart tarafından da fotoğraf makinelerine veri işlemede güçlü bir performans sunan firma, 256 GB'lık yeni ürettiği kartla da bunu başarıyor diyebilirim. Class 10 UHS U3 V30 kategorisinde yerini alan kart, okuma noktasında 100 MB/S, yazma noktasında ise 80 MB/s'ye kadar yüksek hızlara ulaşarak kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Bu farkı özelliklede 4K videolarda ya da seri çekim fotoğraflarında bu performansı daha iyi bir şekilde hissedebiliyorsunuz.





PAYLAŞ