Kim Kardashian'ın Resmi Mobil Oyunu Çıktı (Video) - Haberler - indir.com

Kim Kardashian'ın Resmi Mobil Oyunu Çıktı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Karıştığı skandallar ve seks kasetlerinin yanı sıra Kanye West ile olan ilişkisinden tanıdığımız Kim Kardashian'ın GluMobile tarafından geliştirilen resmi oyunu Kim Kardashian: Hollywood, mobil platformlardaki yerini aldı.

Kullanıcıların kendi Kim Kardashian karakterlerini yaratarak harika bir senaryoya ortak olabilecekleri oyunda tek amacınız; ünlü yıldızın verdiği tüyolar ışığında yeni bir Kim Kardashian olmanın yanı sıra şöhretin ve servetin basamaklarını çıkmak olacak.

Kim Kardashian: Hollywood

Yüzlerce stil ve görünüm özelleştirme seçeneklerinin yer aldığı oyunda karakterinizi yüzlerce pahalı kıyafet arasından seçeneğiniz giysiler ile bir moda ikonu haline dönüştürebilir, lüks butik ya da seçkin kulüplerde verilen partilere katılarak paparazzilere poz verebilir veya bulunulan mekandaki diğer STAR'lar ile boy ölçüşebilirsiniz.

Ayrıca Hollywood'dan Miami'ye hatta New York'a kadar uzanan seyahat macerasına da katılabileceğiniz oyunda bulunan Facebook desteği sayesinde arkadaşlarınızı davet ederek, onlarla oluşturduğunuz karakterleri karşılaştırabilir, birbirinize hediyeler gönderebilir ya da kimin en büyük star olduğunu gösterebilirsiniz.

Kim Kardashian: Hollywood

Oyun içi satın alma yoluyla çeşitli özelleştirme seçeneklerine de sahip olabileceğiniz Kim Kardashian: Hollywood oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ