Kim Kardashian: Hollywood Büyük İlgi Görüyor (Video) - Haberler - indir.com

Kim Kardashian: Hollywood Büyük İlgi Görüyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kim Kardashian için mobil oyun firması Glu Mobile tarafından üretilmiş Kim Kardashian: Hollywood adlı mobil oyun, dünya genelinde büyük ilgi görüyor.

Geçen ay yaptığımız haberle mobil platformlarda yayınlandığını duyurduğumuz Kim Kardashian: Hollywood oyunu, yayınlandığı ilk beş günde tam 1.6 milyon dolar gelir elde ederek, Apple App Store'da en çok para kazanan oyunlar sıralamasında ilk beş içerisine girmeyi başarmış durumda.

Mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda kendinize has bir karakter yaratarak Hollywood'un ünlü mekanlarında gezebilir, kendinize iş bulabilir, ünlü olmak için elinizden geleni yapabilir ve hatta Kim Kardashian ile arkadaşlık bile kurabilirsiniz.

Kim Kardashian:Hollywood

Oyun içi satın alma seçeneklerinin de sunulduğu yapımda karakteriniz için birbirinden şık kıyafetler alabileceğiniz gibi ayakkabı ve aksesuar çeşitlerinden de dilediğinize sahip olabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak gerçek para ile oyun içerisinde özel saç tasarımları, özel kıyafetler ve aksesuarlarında satın alınabildiği oyun, sırf oyun içi satışlardan ilk beş günde 1.6 milyon dolar kazanç elde etmiş. 

Hem Android hem de iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Kim Kardashian: Hollywood oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili kısa bir bilgi sahibi olmak içinse videoyu izleyebilirsiniz.




Kim Kardashian: Hollywood Tanıtım Videosu


PAYLAŞ