Kickstarter Çevre Savunma Fonu ile çevreyi koruyacak - Haberler - indir.com

Kickstarter Çevre Savunma Fonu ile çevreyi koruyacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 13:37:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Dünyaca ünlü ve en popüler bağış sistemlerinden birisi olan Kickstarter, yayınladığı yeni bildiri ile çevrecilik adına ilk adımı attı. Ortaklarına yönelik açıklama yapan kuruluş, daha çevreci olunmasını istedi. İşte detaylar.

Bağımsız yapımcıların bağış toplayarak projelerini faaliyete geçirme fırsat bulduğu Kickstarter, tüm çalışmalarının yanı sıra çevrecilik konusunda da öncü olmayı hedefliyor. Firma tarafından yapılan açıklamalarda Kickstarter ile Çevre Savunma Fonu arasında özel bir iş birliğinin başlatıldığı ve bu kapsamda sistem değişiklikler yapılacağı ifade edildi.

Liverpool, dünyanın ilk çevreci şehri olabilmek için Blok Zinciri Teknolojisinden faydalanacakLiverpool, dünyanın ilk çevreci şehri olabilmek için Blok Zinciri Teknolojisinden faydalanacak

Kickstarter’da yeni dönemde neler olacak?

Projeler için çevresel etkileri azaltacak 5 taahhüt isteyen Kickstarter, bu sözlerin aynı zamanda profil sayfalarında da yer alacağı ve proje ile birlikte yakın takibe alınacağını söyledi. İstenen 5 taahhüt ise şöyle;

  • Uzun ömürlü tasarım
  • Yeniden kullanılabilirlik ve geri dönüştürülebilirlik
  • Sürdürülebilir malzemeler
  • Çevre dostu fabrikalar
  • Sürdürülebilir tatmin ve dağıtım

Bu yeni durum aynı zamanda bağışlarda da etkili olacak. Şirketler ya da kişiler, bağış yapacağı projelerde çevreci kriterleri de esas alabilecek. Yeni dönem, şimdiden Kickstarter adına olumlu katkılar yaratmayı başardı.

Liverpool, dünyanın ilk çevreci şehri olabilmek için Blok Zinciri Teknolojisinden faydalanacak



PAYLAŞ