KIA, Yandex ile yeni bir reklam modeline gitti - Haberler - indir.com

KIA, Yandex ile yeni bir reklam modeline gitti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 12:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

KIA ve Yandex, KIA’nın KIA Dizel Sportage modelinin reklamını, navigasyon üzerinden yaparak, farklı bir reklam modeli çizdi.

KIA, arama motoru Yandex ve Mg Media, arasındaki ortak çalışma ile farklı bir reklam modeline imza atıldı. Cursor adlı reklam modelinde, KIA, yeni Dizel Sportage modelinin lansmanını yapmış oldu. Bilindiği üzere arabalardaki navigasyonlarda, sizi gösteren ve gitmeniz yeri gösteren simge bir ok şeklinde. İzlenen reklam modelinde ise bu simge yerine sizi gösteren simge KIA Dizel Sportage olarak seçilebiliyor. KIA Dizel Sportage’in tanıtımı için izlenen bu yolun, oldukça başarılı olduğu da görüldü.

150 bin kadar kullanıcı, KIA Dizel Sportage görselini tercih etti

Cursor adlı reklam modeli, navigasyon üzerinde dikkat çekmeyi başardı. bu model oyunlaştırma alanında kullanıldı ve böylece 1.6 dizel otomatik özelliğe sahip yeni KIA Dizel Sportage’in tanıtımı da bu şekilde yapılmış oldu. KIA, Yandex ve Mg Media ortaklığında yürütülen bu çalışma sonucunda, navigasyon kullanıcılarının 150 binden fazlası, ok görselini Dizel Sportage ile değiştirmeyi tercih ettikleri görüldü. Cursor adındaki bu reklam modeli, kullanıcıların da ilgi göstermesi ile birlikte, oyunlaştırma özelliğiyle iletişimi farklı bir boyuta taşıdı.





PAYLAŞ