Keyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlar - Haberler - indir.com

Keyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-19 09:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Artık eskiye göre hep yüksek grafik tasarımlı oyunlar tercih ediliyor olsa birçok kişi farklı oyunlarda da vakit geçirmek istiyor. Boş vaktinizi eğlenceli bir şekilde geçireceğiniz oyunlar hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Keyifle vakit geçirilebilecek Android oyunları

Gardenscapes

100 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilen Gardenscapes, bulmaca oyunları arasında yer alıyor. Oyun içerisinde yer alan görevleri yerine getirerek ve bulmacaların her birini çözerek keyifle vakit geçirebileceğiniz içerikler sunuyor. Burada büyük konağın bahçesini yenilemek adına çeşitli görevleriniz olacak. 3 farklı dekordan birini seçerek gelişim sağlayabilirsiniz. Burada yer alan her bir oyun öğesini kullanarak oyun alanınızı geliştirebilirsiniz. 

HEX

Odaklanma ve dikkat kabiliyetinizi geliştireceğiniz HEX oyunu 1 milyondan fazla indirilme sayısına sahiptir. Aynı zamanda 4.7 Play Store puanı ile oyuncuların beğenisini kazanan bu heyecan verici oyun, bulmaca kategorisinde bulunuyor. Burada kapalı şekiller oluşturmak adına çizgileri ve köşeleri bileştirerek oyunda herhangi bir seviye bulunmuyor. Bu sayede oyunda rahatlıkla ilerleme kat edebilirsiniz. 

Numberzilla

5 milyondan fazla indirilme sayısına sahip olan bu heyecan verici zeka oyunu, 4.3 Play Store puanına sahiptir. Aynı sayı çiftlerini ya da toplamı 10 olan sıralı sayıların üstünü çizerek oynadığınız Numberzilla, bulmaca oyunları kategorisinde yer alıyor. Görsel gücü ile dikkatleri üzerine bu heyecan verici oyun birçok kişi tarafından aktif olarak oynanıyor. 

One More Brick

Tuğla kırma oyunu olarak da adlandırılan One More Brick, oyununun bağımlılık yapıcı özelliği bulunuyor. 10 MB altında boyuta sahip olan bu oyunda yer alan özellikler sayesinde kendi toplarınızı oluşturarak oyun alanında gelişim sağlamaya yönelik hareket edebilirsiniz. İnternet kullanmadan her yerde oynayabileceğiniz One More Brick, 5 milyon üzeri indirmeye ve 4.4 Play Store puanına sahip.

Steppy Pants

Yapımcısı tarafından yürüyüş simülatörü olarak nitelendirilen Steppy Pants, oynarken eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Android oyunları arasında yer alıyor. 5 milyondan fazla indirmeye sahip olan oyunun Play Store puanı 3.6 ile düşük gözükse de iyi vakit geçirebileceksiniz. Oyunda sizden istenilen görevleri yerine getirerek başarılı bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.





PAYLAŞ