Keyifle vakit geçireceğiniz iOS oyunları - Haberler - indir.com

Keyifle vakit geçireceğiniz iOS oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-29 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Gelişen teknoloji ile beraber günümüzdeki oyunların her biri yüksek grafik özelliklerine sahiptir. Oyuncular artık yüksek grafikli oyunlar tercih ediyor olsa da birçok kişi farklı oyun deneyimlerini yaşamak için farklı oyunları da tercih ediyor. Keyifle vakit geçireceğiniz iOS oyunları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Keyifle vakit geçirilebilecek iOS oyunları

Tvinnr

Keyifli vakit geçireceğiniz iOS oyunlarının başında Tvinnr gelir. Söz konusu bu oyun yeni nesil yapboz olarak tanımlanıyor. Herhangi bir seviye sınırı olmadan oyunu avantajlı bir şekilde oynayabilirsiniz. Rastgele olarak karşınıza çıkan Tvinnr seviyelerinin her birinde uzun bir sür sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Burada görevlerinizin her birini başarıyla sonlandırarak kazanan kişi olana kadar hızla ilerlemeye çalışacaksınız. 

iOS için Tvinnr indir

Super Fowlst 2

Geçtiğimiz yıllarda Icy Tower adlı oyununu oynayanlar tarafından oldukça beğenilen Super Fowlst 2, grafikleri ve oyun dinamiği sayesinde oyuncuların keyifle vakit geçireceği bir dünya sunar. Super Fowlst 2 oyununun sonunda yaratıklar ve bölüm sonu canavarları yer alıyor. Bu da oyunu çok daha keyifli ve maceralı hale getirir. Super Flowst 2, 69.5 MB boyutu ile dikkat çekiyor. Oyunu akıllı cihazınıza indirerek sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. 

iOS için Super Flowst 2 indir

Alternoidz

Sadece iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza indirebileceğiniz Super Fowlst 2, arcade oyunlarından keyif alanlar için adeta biçilmiş bir kaftandır. Asteroid ve uzay saldırıları karşısında kendinizi korumaya çalışacak ve mücadelenin sonunda hayatta kalmaya yönelik stratejiler uygulamayacaksınız. Oyun içerisinde kazandığınız puanlar ve paralar ile beraber farklı silahları kullanabilir, güçlendirmeler yaparak daha güçlü bir şekilde düşmanların hakkından gelebilirsiniz. Oyunda ne kadar çok düşmanı ortadan kaldırırsanız o kadar başarılı bir deneyim yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

iOS için Alternoidz indir

Spooky Squashers

Spor ve arcade oyunları arasında yer alan Spooky Squashers, korkunç hayaletlerle savaşarak her birini ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceğiniz içerikler sunar. Bölüm sonlarında bulunan canavarları öldürerek daha fazla puan toplayabileceğiniz oyun, zaman geçirmek için iyi bir seçenek olarak değerlendiriliyor. Oyunun her bir seçeneğini değerlendirin ve ardından hızla ilerleyerek kazancınızı artırarak ilerleme kat edin.

iOS için Spooky Squashers indir

Hellrider 3

Hellrider serisinin son oyunu olan Hellrider 3, boş vaktinizi sıkılmadan geçireceğiniz seçeneklere ev sahipliği yapar. Burada kazanmanız gereken ödüller olacak. Bu ödülleri bir araya toplamalı, yeni içerikleri kullanmalı ve ardından hızla ilerleyerek oyun alanında başarılı bir performans sergilemelisiniz. Burada başarıyla sonlandırdığınız görevler sonucunda sürüş becerilerinizi geliştirerek puan kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanlar size keşfetmeniz konusunda çok daha büyük başarılar getirecektir. Bu sebeple gelişmeye ve güçlenmeye odaklanın. 

iOS için Hellrider 3 indir





PAYLAŞ