Keşke daha önce duysaydım dedirten 14 internet sitesi - Haberler - indir.com

Keşke daha önce duysaydım dedirten 14 internet sitesi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 21:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Daha önce duymadığınıza pişman olacağınız birbirinden farklı 14 internet sitesi hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Eşsiz deneyimler sunan 14 internet sitesi

AirConsole

AirConsole adlı site sayesinde televizyon, bilgisayar, monitör fark etmeksizin web sitesi üzerinden bağlanarak sevdiğiniz konsol oyununu mobil cihazınızdan aynı sisteme girerek yönetmenize imkan tanır. Bu site eğlenceli olduğu kadar aynı zamanda oldukça da basittir. Üstelik istediğiniz sayıda kişiyle oynayabilirsiniz. 

TRT Arşiv

Nostaljiden hoşlanıyorsanız TRT Arşiv tam da size göredir. Türk televizyon tarihinin belki de adını dahi duymadığınız program, reklam, kamu spotlarını izleyerek canlı tarih kitabı olarak TRT Arşiv'i kullanabilirsiniz. Şimdiden uyaralım, bir kez girdikten sonra çıkmak hayli zor.

Internet Arcade

Özellikle 90'lı yılların çocukları çok daha iyi bilirler. Atari oyunları pahabiçilmez bir zevk yaşatır. Arcade oyunlarının tümüne ulaşmak için Internet Arcade temel kaynağınız olabilir. Burada içeriklerin her biri yasal bir şekilde burada yer alıyor. Binlerce oyunu tek tıkla oynayıp o yıllara eğlenceli bir seyahat gerçekleştirmeniz mümkün.

Mindmup

Hayali fırtınayı kayıt altına alıp planlarımızı, fikirlerimizi haritalandırmak da bize tutarlı bir gelecek projeksiyonu verir, çalışırken bulunmaz fırsattır. Mindmup'la zihninizin bir haritasını çıkararak, verimliliğinizi artırmanız oldukça kolay.

Privnote

Eğlenceli içerikleri ile hayatınıza renk katacak olan Privnote, oldukça basit kullanımıyla dikkat çeker. Buraya notunuzu yazın, linki paylaşın, okunduktan sonra da iz bırakmadan yok edin. Tüm işlemler bu kadardır. Bu gizemli paylaşımlar ile arkadaşlıklarınıza renk katın.

Chrome Music Lab

Herhangi bir uygulama indirmek kendi müziklerinizi oluşturabileceğiniz bir ortam isterseniz doğru yerdesiniz. Chrome Music Lab ile hem müzik dinlemeniz hem de oldukça eğlenceli arayüzü ile müzik yapmanız mümkün.

TinEye

Sahte ve montaj haberlerin önüne geçmek TinEye isimli bu site ile mümkün ve oldukça kolay. Bir fotoğrafın ne zaman çekildiği ve amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını anlamak için tersine arama yapan gelişmiş mekanizmasıyla TinEye son derece kullanışlı bir platformdur.

Fuelly

Fuelly, otomobil sahiplerine yönelik bir sitedir. Fuelly aracınızın marka ve modelini baz alarak düzenli olarak eklediğiniz akaryakıt alımı/kilometre verilerinizi grafiksel olarak analiz ediyor ve diğer kullanıcıların verileriyle karşılaştırıyor. 

Fake Followers Audit

Hesabınızın sahte hesaplar tarafından takip edilip edilmediğini analiz eden, bunun yanında takipçi profilinizi de çıkaran uygulama bulunmaz nimet değerinde gibidir. Bu site ile bunu yapmanız mümkündür.

Account Killer

Bildiğiniz üzere sosyal medya platformlarına kayıt işlemleri saniyeleri alırken bu kayıtları yok etmek ise saatleri alabiliyor. Emin olup olmadığımızı kontrol eden mailler, 'biraz düşün ben beklerim' diyerek ikna çabaları derken bunlarla uğraşmak hayli zaman alır. Account Killer, hangi mecra olursa olsun birkaç saniyede bağımızı koparacak algoritmaya sahip.

Pic2Map

Adeta sihirbazlık görevi üstlenen PicMap nerede çektiğinizi unuttuğunuz bir fotoğrafı, hangi kalitede olursa olsun bu fotoğrafı analiz ederek 'tam çekildiği noktayı' haritada gösteriyor. 

Proton Mail

Veri güvenliğimizi en üst seviyeye çıkarmak yaşadığımız çağda hakkımız ama bu hakkı kullanabileceğimiz çok fazla kaynak yok. İşte, Proton Mail "İsviçre Gizliliği" kod adıyla şifreli elektronik posta hizmeti sunuyor ve gizliliği birinci amacı haline getiriyor. 

Noisli

Gürültülü ortamlarda çalışmak zordur. Ancak bazen sessiz ortamlarda odaklanmak da zor olabiliyor. Bunun için odaklanmayı sağlayacak bazı sesler var ve Noisli tüm bu sesler arasından sizin için en iyi olanı seçmenizi sağlıyor. Biraz rüzgar, deniz ve yağmur sesi mi odaklanmanızı sağlıyor?

No More Google

Bildiğiniz üzere Google'ı neredeyse bilgisayarlarımızın varsayılan özelliği gibi sürekli kullanıyoruz, belki de buna mecbur hissediyoruz. Yaşanan güvenlik açıkları, arkadaşlarımızla Olimpos tatili konuşurken bir anda karşımıza çıkan Olimpos kamp alanları ilanları derken Google'ın bizi takibe aldığını anladık. 

 





PAYLAŞ