Keşfedilemeyen online 15 hızlı para kazanma yöntemi - Haberler - indir.com

Keşfedilemeyen online 15 hızlı para kazanma yöntemi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-22 14:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Para kazanmak doğru bir strateji ile çok kolay bir yöntem olabilirken yeni arayışlar için keşfedilmeyen 15 hızlı para kazanma yöntemi rehberine göz atabilirsiniz.

Facebook'ta Canlı Yayın ile Para Kazanma Dönemi

YouTube Para Kazanma Sistemi DeğiştiriliyorYouTube Para Kazanma Sistemi Değiştiriliyor
  1. Podcast Blog Açmak

Okumak yerine dinlemeyi tercih eden kullanıcılar için oluşturacağınız Podcast içerikler, içerik kaliteniz ile doğru orantılı olarak para kazandıracak bir yöntem olacaktır. Özellikle mobil kullanımın giderek arttığı bir süreçte Podcast daha da popüler hale geliyor.

  1. VİOP’ta İşlem Yapmak

Yatırım alanında farklı bir alan olarak dikkat çeken VİOP, Türkiye’ye özgü bir sistem ve yatırımlar üzerinden kar elde etmenizi sağlıyor.

  1. Sesli ve E-Kitap Hazırlamak

E-kitap ya da sesli kitaplar hazırlamak sanıldığından çok daha büyük bir etki yaratabilir. Bu durumun en büyük sebebi ise mobil kullanım ile birlikte sesli içeriklere yoğunlaşılması. Bu bakımdan güzel ve sade bir şekilde hazırlayacağınız içeriklerle iyi gelirler sağlayabilirsiniz.

  1. Profesyonel Hizmet Satışı Yapmak

Profesyonel olarak bir hizmet sunuyorsanız bunu internete taşıyabilirsiniz. Eğitim ya da farklı teknikleri öğreteceğiniz hizmetlerinizle birlikte gelirinizi arttırabilirsiniz.

  1. Canlı Yayın Platformlarını Kullanmak

Son dönemlerde pek çok oyuncunun tercihi haline gelen canlı yayın platformları, popülerliğinize bağlı olarak ciddi gelir sağlıyor.

  1. Yandex Toloka

Çoğu kişi tarafından çok fazla dikkat çekmeyen fakat oldukça iyi gelirler sağlayan Yandex Toloka, Yandex sistemlerinin daha iyi bir deneyim sunması adına hazırlandı. Bu sistem üzerinden kolay bir şekilde gelir sağlayabilirsiniz.

  1. Web Sitesi Testleri Yapmak

Yurt dışında uzun zamandan beri kullanılan web sitesi testleri Türkiye’de de uygulanabilir duruma geliyor. Özellikle yabancı diliniz varsa, yurt dışındaki bu sitelere kayıt olarak testler ile gelir sağlayabilirsiniz.

  1. Sosyal medya Fenomeni Olmak

Reklam içeriklerinden ciddi gelirler sağlayacağınız bu alanda, önemli olan iyi bir hesaba sahip olmak ve takipçilerinizle aranızı iyi tutmak.

  1. Stok Fotoğrafçılık Yapmak

Fotoğraf çekmeyi sevenler için işi daha da eğlenceli hale getiren stok fotoğrafçılık, oldukça popüler durumda. Önemli kriter ise insanların isteyeceği, severek satın alabileceği türde fotoğraflar çekmek.

  1. Sanal Asistanlık Yapmak

Son dönemlerde daha fazla gündeme gelen sanal asistanlık, kişileri işlerini ve gününü düzenli bir şekilde takip etmenizi ve ona sürekli bildirimler sağlayarak asistanlığını sağlamanızı hedefliyor.

  1. Airbnb

Tüm dünyada büyük bir ilgi gören Airbnb, kiralama sistemi ile çalışarak ek gelir sağlıyor.

  1. Viral içerikler

Viral videolar ya da içerikler, hem web sitenizin hem de Youtube gibi para kazanma platformlarının vazgeçilmezlerinden. Milyonlarca kişiye erişebileceğiniz bu yöntem, sizin için ciddi bir gelir kaynağı olabilir.

  1. Belli Bir Alana Yönelik Blog Açmak

İlgi duyduğunuz ya da tam olarak hakimi olduğunuz bir alana odaklanarak blog açmanız sizi o alanda yükseltecektir. Böylece blog reklamları ve tanıtımları üzerinden gelir sağlamanız da mümkün olacaktır.

  1. Uygulama İndirmek

Uygulamaların daha fazla kişiye ulaşması, test edilmesi adına kişiler uygulama indirme uygulamaları ve programlarına başvurarak uygulama indirme işlemlerinden gelir sağlayabilirsiniz.

  1. Affiliate Marketing

Affiliate marketing ya da satış ortaklığı da yine size gelir sağlayacak bir diğer alan. Web sitesi ya da blog üzerinden bu durum çok daha uygun olacaktır.

Telefonunuzla Çektiğiniz Fotoğraftan Para Kazanmak İster misiniz?


İlgili uygulamalar
YouTube Para Kazanmak İçin Yeni Kurallar BelirlediYouTube Para Kazanmak İçin Yeni Kurallar Belirledi
YouTube'un Yeni Kuralları, Para Kazanmayı ZorlaştırıyorYouTube'un Yeni Kuralları, Para Kazanmayı Zorlaştırıyor
Facebook Kripto Para Kazanmayı Teşvik Eden Tüm Reklamları YasaklıyorFacebook Kripto Para Kazanmayı Teşvik Eden Tüm Reklamları Yasaklıyor

PAYLAŞ