Kendi Mobil Uygulamanızın Sahibi Olun - Haberler - indir.com

Kendi Mobil Uygulamanızın Sahibi Olun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye' nin ilk ve tek ''kişisel mobil uygulaması'' olarak yayınlanan ''Kendim'' uygulama geliştirme hizmeti sayesinde kendinize ait mobil uygulama geliştirebilir ve bu uygulama sayesinde takipçilerinizin sizi Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram, Google+ gibi sosyal hesaplarınızdan takip etmelerini sağlayabilirsiniz.

Kendim uygulama hizmetinin kullanıcılarına sağladığı Standart, Profesyonel, Kurumsal ve Siyasetçi kategorilerindeki paketlerinden birisini ihtiyaçlarınıza göre seçerek satın alabilir, sosyal ağ hesaplarınız ile web sitenizi seçeceğiniz mobil uygulama paketlerinden birine tanımlayarak takipçilerinizin size özel olan uygulamayı akıllı cihazlarına indirmelerini sağlayabilirsiniz.

Kendim uygulama hizmeti sayesinde Android ve IOS platformlarından dilediğiniz için kişisel uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Kendim ile kişisel mobil uygulamanızı satın almak için hemen http://www.kendim.com/ adresini ziyaret edebilir ve ücretsiz olarak kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Kendim hizmeti ile geliştirilmiş olan örnek uygulamayı da aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kendim uygulaması üzerinden kendi mobil uygulamanızı geliştirebilir ve yayınlayabilirsiniz. Alacağınız reklamlarla bu uygulamadan oluşturduğunuz uygulama üzerinden para da kazanabilirsiniz. Uygulama tasarım ve mantığını kavramanıza yardımcı olabilen bu uygulama ile kendinizi alanınızda geliştirin.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ