Kendi Kendine Panorama Çeken iPhone Uygulaması - Haberler - indir.com

Kendi Kendine Panorama Çeken iPhone Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iPhone telefon kullanıcıları için geliştirilmiş olan Cycloramic uygulaması, 360 derece fotoğraf çekimlerine yeni bir boyut kazandırarak cihazınıza elinizi bile dokundurmadan kendi kendine panorama çekmenizi sağlıyor.

360 derecelik panorama fotoğraf karelerini kullanıcı kontrolünden çıkaran Cycloramic Studio 360 Panorama uygulaması ile iPhone telefonunuz kendi kendine 360 derece dönerek fotoğraf ve video çekimleri yapabiliyor. Uygulama ile çekim yapabilmeniz için öncelikle iPhone' unuzu düz bir zemine dik şekilde koymanız ve uygulamayı çalıştırmanız yeterli olacaktır. Bu sayede uygulama yaydığı titreşimler ile telefonunuzu kendi etrafında döndürecek ve çekim işlemini tamamlayacaktır.

Ayrıca çekilen panorama fotoğraf ve videolarınızı düzenlemek için resim editörüne de sahip olan Cycloramic Studio 360 Panorama ile kırpma, döndürme, çevirme, yansıtma gibi işlemleri yapabileceğiniz gibi ışık modlarını kullanarak panorama görüntülerinizde özelleştirilebilir ayarlamaları yapabilirsiniz.

Hand-mode özelliği ücretsiz olan uygulamanın tam sürümünü kullanabilmeniz için satın almanız gerekmektedir. Uygulamayı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak iPhone telefonunuza yükleyebilir ve tanıtım videosunu aşağıda izleyerek uygulama hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.




Cycloramic Studio 360 Panorama Tanıtım Videosu


PAYLAŞ