Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir - Haberler - indir.com

Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 11:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun piyasasının önemli isimlerinden Rockstar Games'in uzun soluklu oyunu GTA ile ilgili çeşitli iddialar ortaya çıktı. GTA'nın sıkı takipçileri ve konu ile ilgili eleştirmenler, GTA 6'nın gelecek günlerde düzenleyeceği The Game Awards etkinliklerinde duyurulacağı dile getirildi. Bu yıl içerisinde video oyun sektörünün en çok dikkat çeken isimlerinden biri tahmin edeceğiniz üzere Rockstar Games oldu. Şirketin adından bu kadar söz ettirmesinin sebebi ise dünyanın şüphesiz en önemli oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun yeni sürümü ile ilgili bazı çalışmalar sürmesidir. Şu ana kadar henüz net bir bilgi elde edilmemiş olsa da oyunseverler GTA 6 hakkında ortaya çıkan haberlerin her birini takip ediyor ve biran önce oyunun sunulmasını bekliyor. 

Rockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsizRockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsiz

Popüler oyun GTA hakkında Rockstar Games bugüne kadar hiç bir açıklamada bulunması fakat konu ile ilgili zaman zaman çeşitli söylentiler ortaya atıldı. Konu ile ilgili yapılan bu söylentilerin altı hiç bir zaman doldurulmadı. Durum bu şekilde seyredince oyunseverler bir yandan Rockstar Games'e tepki gösterirken bir yandan da GTA 6 hakkında umutlarını da tüketmeye başladı. Güncel bilgilere baktığımızda iseb GTA 6'nın duyurulma tarihi ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 

GTA 6'nın duyurusu bu hafta yapılacak mı?

GTA severler bugüne kadar oyun hakkında ortaya çıkan her iddiaya sevinerek GTA 6'nın geleceğini düşündüler. Fakat malesef ki ortaya atılan iddiaların hiç bir zaman altı doldurulmadı.Şöyle ki bugüne kadar oyunun, ice City'de geçebileceği, PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett ile uyumlu bir şekilde çalışacağı gibi birçok bilgi gündeme geldi. Bu bilgilerin her biri sadece birer iddiadan ibaret kaldılar. Bununla beraber oyunsever bu bilgiler değil oyunun kesin olarak çıkış tarihi hakkında bilgi istiyorlardı. Çünkü oyunun geliştiricisi Rockstar Games, GTA 5'i duyuralı tam 6 yıl oldu ve artık yeni bir oyun gelmesi gerekiyor gibi düşünüldü. Bu bağlamda serinin devamı GTA 6'nın yakın zaman içerisinde gelmesi gerekiyor. 

Rockstar Games, önümüzdeki günlerde Los Angeles'da düzenleyeceği The Game Awards olarak adlandırılan bu etkinlik kapsamında 2019 yılında en çok tercih edilen ve en iyi olan oyunlar ödüllendirilecek ve oyun gündemi hakkında değerlendirmeler yapılacak. GTA 6 hakkında ortaya çıkan güncel bilgiler ise oyun hakkında duyuruların 13 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan The Game Awards etkinlik kapsamında yapılacak gibi gözüküyor. 

Şöyle ki aslında ortaya çıkan bilgilerin kesinliği söz konusu değildir. Fakat oyunseverler ve video oyun eleştirmenleri Rockstar Games'in bugüne kadar takındığı tavır nedeniyle bir beklenti içine girdiler. Çünkü Rockstar Games, eğer GTA 6 adlı oyunun duyurusunu kısa süre içerisinde yapmazsa GTA 5 ile GTA 6 arasındaki süre çok ciddi anlamda açılacak gibi gözüküyor. Oyunseverlerin heyecanla ve uzun süredir beklediği GTA 6 oyunu hakkında henüz kesin bir bilgi olmasa da oyunun kısa süre içerisinde ümit ediliyor. 

 


Rockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladıRockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladı
Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyorRockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor
GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?

PAYLAŞ