Kayıp Samsung cihazı nasıl bulunur? - Haberler - indir.com

Kayıp Samsung cihazı nasıl bulunur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-14 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung modellerde kayıp akıllı telefonunuzu bulmak için bazı yapabileceğiniz adımlar bulunuyor. Samsung’un SmartThings uygulaması baktığımız zaman akıllı ev cihazlarınızı akıllı telefonunuzdan ve tabletiniz üzerinden yönetmeye imkan tanıyor. Samsung hava temizleyici cihazınız yada Family Hub Buzdolabınızı uzaktan kontrol etmek için bu cihazı kullanabilirsiniz. Bununla beraber çok az kişi yeni Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Watch 3 yada Galaxy Buds Live gibi kayıp Samsung Galaxy cihazlarınızı da bulmaya yaradığını biliyor. Bu içeriğimizde ise sizlere SmartThigs, ile kayıp cihazlarını nasıl bulabileceğinize bakacağız.

Samsung SmartThings nasıl kurulur?

Samsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktıSamsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktı
  • İlk etapta SmartThings uygulamasını Samsung Galaxy cihazınıza yükleyerek başlayın. Uygulamanın cihazınıza yüklü olması gerekiyor.
  • SmartThings uygulamasını açın ve Samsung hesabınız ile oturum açın. Tüm Samsung Galaxy cihazlarınızda kullandığınız hesapla aynı olması gerekiyor. Telefonunuz üzerinden zaten bir Samsung hesabı ile oturum açtıysanız, uygulama otomatik olarak o hesabı kullanacak ve oturum açmanıza gerek olmayacaktır.
  • Daha sonra SmartThings izinlerini kabul etmeniz gerekecek. SmartThings Find hizmetini kullanmak için uygulamanın cihazınızın konumuna erişim izni vermeniz gerekiyor.
  • Gerekli izinler sonrasında SmartThings uygulamasının ana sayfasını göreceksiniz. Merkezde, SmartThings Find bölümünü göreceksiniz. Üzerine dokunun ve bir eklenti inecektir.

Samsung Galaxy cihazlarınızda SmartThings Find kullanımı

  • Samsung Galaxy cihazınızı kaybettiğiniz zaman SmartThings uygulamasını açın.
  • Samsung AX60R5080WD hava temizleyicisi gibi SmartThings Find özelliğini kullanamayan akıllı ev cihazları dahil tüm Samsung cihazları göreceksiniz.
  • Cihaza dokunduğunuz zaman modelin en son güncellemesini ve konumunu gösteren bir harita göreceksiniz.



Samsung Galaxy SmartTag tanıtıldıSamsung Galaxy SmartTag tanıtıldı
Facebook çocuk istismarının önüne geçmeye çalışıyorFacebook çocuk istismarının önüne geçmeye çalışıyor

PAYLAŞ