Katlanabilir telefonlara bir yenisi daha eklendi! - Haberler - indir.com

Katlanabilir telefonlara bir yenisi daha eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 16:46:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ekran teknolojisi noktasında önde gelen şirketlerden olan Sharp, akıllı telefon pazarında henüz popüler olan bir maka değil. Ancak kendi ülkesinde oldukça ilgi gören şirket her geçen gün marka değerini yükseltmeye ve global pazarda yer almaya devam ediyor. Çıtayı yükseğe çıkarak Sharp, şimdi ise üreteceği yeni akıllı telefon modelleri ile dikkatleri üzerine toplayacak. Son olarak geçtiğimiz haftalarda Sharp’ın 2017 yılında patentini almış olduğu  bir katlanabilir akıllı telefon tasarımı ortaya çıkmıştı. Bu tasarım ile beraber birçok soruyu da getiren şirket, şimdi ise bu merakla beklenen katlanabilir akıllı telefon modelini sergiledi.

Sharp Yeni Katlanabilir Telefonunu Sundu

Sharp’ın sunmuş olduğu bu yeni katlanabilir akıllı telefon modeli 6.18 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olarak geliyor. 1440x3040 piksel çözünürlüğe sahip olan model AMOLED bir ekran paneline sahip durumda. Sharp tarafından ifade edilene göre model tam 300000 katlanma döngüsüne kadar bir dayanıklılık sunabiliyor. Bu katlanma rakamı ile beraber ise cihazın uzun süre bir dayanıklılık sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Yeni Sharp AQUOS R2 TanıtıldıYeni Sharp AQUOS R2 Tanıtıldı

Yetkililer tarafından prototip modelin önümüzdeki yıllar içerisinde kullanıcılara sunulacağını ifade ediyor. Tıpkı ekrandan parmak izi okuma teknolojisi nasıl yaygınlaştıysa, katlanabilir ekrana sahip cihazlarında önümüzdeki dönemlerde artık standart bir hal alması bekleniyor. Bakalım rakip markalar arasında Sharp, katlanabilir akıllı telefon modeli ile nasıl bir ilgi görecek çıktığı zaman göreceğiz.  


Sharp Aquos Zero ortaya çıktı!Sharp Aquos Zero ortaya çıktı!

PAYLAŞ