Katlanabilir telefon rekabetinde yeni isim: Oppo - Haberler - indir.com

Katlanabilir telefon rekabetinde yeni isim: Oppo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-16 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei ve Samsung ile başlayan katlanabilir akıllı telefon rekabetinde yeni isim belli oldu. Oppo da yeni üretimi ile sektöre giriş yapmaya hazırlanıyor.

Oppo'nun Yeni Find X Modeli İddialı Geliyor

Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!Huawei'den Samsung'un katlanabilir telefonunu kütük gibi buldu!

Son dönemlerin en dikkat çeken rekabetlerinden birisi yeni piyasaya sürülen akıllı telefonlarda yaşanıyor. Katlanabilir akıllı telefon modelleri kullanıcıların bu alanda ilgisini çektiği gibi piyasada geride kalmak istemeyen markalar da yeni telefonlarını bu alanda geliştirmeye başladı. Konuyla ilgili gelen son bilgilerde Oppo tarafından da benzer bir modelin geliştirildiği belirtilirken, şirketin başkan yardımcısı Shen herhangi bir açıklama yapmadı.

Oppo’dan katlanabilir telefon

Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold’un ardından 3. Sırada yer alabilecek Oppo’nun katlanabilir modeli için şu anda çok az bir bilgi paylaşılmış durumda. Öyle ki Oppo başkan yardımcısı Brian Shen tarafından kullanıldığı görülen telefonun ilk görselleri Weibo’da yer aldı. Bu görsellerde Oppo markası taşıyan bir model net bir şekilde görülürken, telefon ile ilgili pek çok detay da yine paylaşılmaya başlandı. Fakat marka tarafından resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı bu konuda soru işareti hala mevcut durumda.

Oppo’nun modeline bakıldığında ilk akla gelen cihaz Huawei’nin Mate X’i oldu. Küçük bir çerçeveye sahip olan modelde OLED ekran olması bekleniyor. Cihazın etiket fiyatının ise 2500 Dolar ile 3000 Dolar arasında olması bekleniyor. 

Oppo, 10x kayıpsız zoom'a sahip telefonunu tanıtacak 


Motorola Katlanabilir Akıllı Cihaz ÜretecekMotorola Katlanabilir Akıllı Cihaz Üretecek

PAYLAŞ