Katlanabilir Sanal Gerçeklik Gözlüğü Moggles (Video) - Haberler - indir.com

Katlanabilir Sanal Gerçeklik Gözlüğü Moggles (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bugüne kadar portatif bir gövdeye sahip olan sanal gerçeklik gözlüğü hiç görmemiştik. Indiegogo'da ortaya çıkan Moggles adındaki sanal gerçeklik gözlüğü, katlanabilir ve kolay taşınabilir yapısıyla dikkat çekiyor.

Indiegogo'da 60 bin dolar fonlama hedefi ile listelenen Moggles'de LCD ekran bulunmuyor. Gözlük 5.7 inch ekran büyüklüğündeki akıllı telefonlarla kullanılabiliyor. Gözü kapatan bölümün içe doğru girmesiyle küçülen gözlük bu sayede, çantada veya ceket cebinde taşınabilir hale geliyor.

Moggles

Üzerinde kullanılan optikler sayesinde 200 inch'lik 3D bir ekranı izliyormuş hissi veren Moggles ayrıca 360 derece kafa takibi özelliğiyle diğer sanal gerçeklik gözlüklerinde olduğu gibi etkili bir deneyim fırsatı sunuyor.

6 eksenli jiroskop, ivme ölçer ve Bluetooth LE desteğine sahip olan Moggles, Android ve iOS platformlarındaki özel uygulamasıyla kolaylıkla kişiselleştirilebiliyor. İndiegogo'da şu an 12 bin dolar fonlama barajını aşan Moggles'in üretilmesi için 60 bin dolar gerekiyor. Ürüne sahip olmak için yapılması gereken en az bağış miktarı ise 79 dolar.

Katlanabilir yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Sanal Gerçeklik Gözlüğü Moggles'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ