Katlanabilir Samsung Telefonun Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Katlanabilir Samsung Telefonun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 10:36:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz haftalarda ilk defa resmi olarak ortaya çıkan Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli hakkında yeni detaylar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise cihazın çıkış tarihi ve adına dair yeni bilgiler belli oldu. Sanfrancisco’da gerçekleştirilmiş olan Geliştiriciler Konferansı kapsamında katlanabilir ekran olan Infinity Flex Display teknolojili akıllı telefon modelini ilk defa görmüştük. Cihaz tam anlamıyla gösterilmezken modeli bir ön izlemesi belli olmuştu. Daha sonra ise cihazın sunacağı teknik detaylara dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bugün itibariyle Wall Street kaynaklı bilgilere göre cihazın nasıl adlandırılacağı ve WJI kaynaklı sızıntılara göre bu yeni katlanabilir akıllı telefonun Samsung Flex veya Galaxy Flex olarak gelmesi düşünülüyor.

Yeni Samsung Katlanabilir Telefonun Çıkış Tarihi

Samsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda GösterildiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda Gösterildi

Büyük bir ihtimalle modelin Galaxy Flex olarak adlandırılması bekleniyor. Diğer yandan cihazın çıkış tarihide belli olmuş durumda. Wall Street kaynaklı yeni bilgiler doğrultusunda Samsung’un yeni telefonunu 2019’un ilk çeyreğinde resmi olarak göreceğiz. Ayrıca bir başka beklenen seri olan Galaxy S10 ailesi de yine MWC 2019 kapsamında duyurulacak. Ancak iki cihazın MWC 2019’da değil farklı etkinliklerde tanıtılması bekleniyor. Mart ayının ilk haftaları ile beraber Samsung’un MWC 2019 sonrası büyük bir etkinlik gerçekleştirmesi ve katlanabilir akıllı telefon modelini orada tanıtması bekleniyor.

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modelinin açılır halde 7.3 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması ve tablet olarak kullanılabileceği bekleniyor. Katlanır halde ise 4.58 inç boyutlu bir modele dönüşmesi bekleniyor. Cihaz katlanabilir halde ise 200 gramlık bir ağırlığa sahip durumda. Modelin geliştiriciler kapsamında gözüken versiyonunun henüz prototip olduğu ve nihai sürümünün daha şık ve iddialı olması bekleniyor. Bakalım 2019’da nasıl bir Samsung modeli ile karşılaşacağız göreceğiz.


Katlanabilir Samsung Modellerden En Net GörsellerKatlanabilir Samsung Modellerden En Net Görseller
Oppo, Katlanabilir Telefon Patenti AldıOppo, Katlanabilir Telefon Patenti Aldı
Katlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip OlacakKatlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip Olacak

PAYLAŞ