Katlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Katlanabilir Samsung Telefonu Bixby 3.0'a Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:19:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un Galaxy S8+ serisi ile beraber hayatımıza  yeni sesli asistan olan Bixby giriş yapmıştı. Özellikle pazarda yer alan Apple’ın Sirisine rakip olması beklenilen Bixby’ın katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon ile beraber yeni bir sürüme kavuşacağı ortaya çıktı. Buna göre yeni katlanabilir yapıya sahip cihazla beraber Bixby 3.0 sürümünü göreceğiz. Geçtiğimiz hafta San Francisco’da gerçekleşen geliştirici konferansı kapsamında Samsung tarafından yeni katlanabilir ekrana sahip akıllı telefon duyurulmuştu. Ancak tam olarak gösterilmeyen modelin tasarım detayları da netleşmezken, cihaza dair yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Yeni Katlanabilir Telefonla Beraber Bixby 3.0 Geliyor

Henüz yeni ortaya çıkan bu Galaxy F adlı katlanabilir yapıya sahip cihazda bir başka yenilik olarak Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni sürüm sanal asistan Bixby 3.0’ı göreceğiz. Bu modele özel olarak geliştirildiği ifade edilen Bixby 3.0’da o modele has özellikler yer alacak. Diğer yandan cihazın çıkışı ile beraber mi yoksa daha sonraki güncellemeyle mi Bixby 3.0 modele kazandırılacak bilinmiyor. Bixby sesli asistanı hem Galaxy S8 hemde Galaxy S9 ailesi ile beraber kullanıcıların bir türlü beklentisini verememişti. Ancak yeni Galaxy F ile beraber yenilenecek Bixby 3.0 ile birçok yeni işlevsel özelliğin asistana kazandırılması bekleniyor.

Şuan için tüm geliştiricilere açılan Bixby’ın yakın bir zamanda diğer Samsung ev ürünlerine de gelmesi bekleniyor. Bu noktada televizyon ve beyaz eşya gibi ürünlerde Samsung’un bu desteğini görebiliriz. Samsung’un şuan için pazarda yer alan Siri, Alexa ve Google Asistan karşısında henüz geride olduğu ve daha çok çalışması gerektiği biliniyor. Bakalım yeni Galaxy F serisi ile beraber yeni nesil Bixby 3.0 kullanıcılara neler verecek göreceğiz.





PAYLAŞ