Katlanabilir Samsung Modellerden En Net Görseller - Haberler - indir.com

Katlanabilir Samsung Modellerden En Net Görseller

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:42:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un ilk katlanabilir yapıya sahip olan akıllı telefonunu önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesini bekliyoruz. Bu bekleyiş devam ederken modele dair detaylar ve görseller de belli olmaya devam ediyor. Cihazın henüz nihai tasarımı belli olmuş olmasa da tahminlere göre çizimler ve görseller meydana çıkıyor. Samsung’un uzun yıllardır üzerinde çalıştığı bilinilen katlanabilir yapılı akıllı telefon modelini ilk defa geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında görmüştük. Fakat bu etkinlik esnasında cihaz tam anlamıyla gösterilmemiş sadece Infinity Flex olan katlanabilir ekran teknolojisi gösterilmişti. Bu noktada cihazın tasarımına dair detaylar ve final sürüm henüz belli olmamıştı.

Samsung Katlanabilir Telefon

Bir katlanabilir telefon daha: Royole FlexpaiBir katlanabilir telefon daha: Royole Flexpai

LetsGoDigital tarafından sızdırılan yeni taslak ve görseller çevrimiçi gözüken patent dosyalarından oluşturulmuş durumda. Galaxy F olarak karşımıza gelmesi beklenen Samsung’un bu akıllı telefon modeli için üç boyutlu konsept bir tasarım oluşturuldu ve paylaşıldı. Bu konseptin prototip olarak karşımıza çıkan model ile bir hayli benzer olduğu gözüküyor. Cihazın nihai tasarımının ise Şubat ve Mart ayı ile beraber ortaya çıkması bekleniyor. Cihazın çok büyük bir ihtimalle 7.3 inçlik büyük bir ekranı olacak. Bu ekran 1536 x 2152 piksel bir çözünürlük sunarken katlanabilir yapıda ikinci bir ekrana sahip olacak.

Samsung’un bu yeni modelinde iki ekran arası geçiş sağlanacak. Bu geçişlerde ise uygulamaların problem çıkarmaması için Google ile özel bir çalışma gerçekleştirilecek. Şirketlerden gelen bilgi ve ipuçlarına göre Galaxy F için tahmini satış rakamının 1770 dolar civarlarında olması bekleniyor. Bu rakam ise modelin ülkemizde 10 bin TL’den fazla olacağını gösteriyor. Samsung’un ayrıca en pahalı akıllı telefon modeli konumunda olması beklenilen bu modelin tam 1 milyon satış hedefi bulunuyor. Bakalım cihaz dikkat çekici hangi özelliklere sahip olacak göreceğiz.


Samsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni DetaylarSamsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni Detaylar
Samsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda GösterildiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda Gösterildi
Google Katlanabilir Telefonlar İçin Özel Android Sürümünü DuyurduGoogle Katlanabilir Telefonlar İçin Özel Android Sürümünü Duyurdu

PAYLAŞ