Katlanabilir Royole Flexpai TENAA'da ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Katlanabilir Royole Flexpai TENAA'da ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Katlanabilir ekran özelliğine sahip olan bu akıllı telefon üretimi ile ilgilenen fakat adından pek de söz ettirmeyen Royole şirketinin bu yeni telefonu TENAA'da kendini gösterdi. Bununla beraber ise cihaza ait olan görseller ve bazı teknik detaylar belli oldu.

Akıllı cep telefon şirketi denildiğinde birçok kişinin ilk olarak aklına gelen markalar şüphesiz; Samsung, Apple, Xiaomi, OnePlus ve buna benzer diğer şirketlerdir. Fakat bir de daha küçük çaplı olan adından daha az söz ettiren şirketlerde bulunuyor. Bunlardan biri de Çin merkezli Royole şirketidir. Aslına bakmak gerekirse bir esnek ekran ve sensör üreticisi olarak adından söz ettiren Royole, ilk olarak katlanabilir akıllı cep telefon çıkarak şirketlerden biri olarak adından söz ettirir. Şirketin Royole Flexpai adını vermiş olduğu bu seriye eklenecek olan yeni model ile beraber TENAA'da kendini gösterdi. Üstelik sadece özellikleri değil aynı zamanda görselleri de ortaya çıktı. 

Bir katlanabilir telefon daha: Royole FlexpaiBir katlanabilir telefon daha: Royole Flexpai

Sıradışı tasarımı ile Royole Flexpai ortaya çıktı

Söz konusu bu akıllı cep telefonun arka kısmında kare şeklinde konumlandırılan kamera modülü vardır ve bu modülün içerisinde de iki adet de kamera yer alıyor. Bu kameranın hizasında ise tam olarak aynı boyutta bir bölme yer alıyor. Cihazın arka kısmı tamamen kapatıldığında kamera bu bölmeye giriyor. Royola Flexpai adlı katlanabilir telefonun fotoğraflarına bakıldığında ön kısmında herhangi bir kamera yer almadığı görülüyor. Aynı zamanda bir önceki sürüm olan Flexpai 2'nin arka tarafında da 4 adet kamera yer alıyor. Dolayısıyla bu modeli Flexpai 2'nin Lite ya da mini sürümü gibi düşünmek çok daha mantıklı olarak değerlendiriliyor. 

Söz konusu bu akıllı cep telefonun donanımsal anlamdaki özelliklerine göz atmak gerekirse çok detaylı bilgiler yer alıyor. Katlanmamış şekli 7,2 inçlik bir ekrana sahip olan telefonun 3.360 mAh değerinde bir bataryası bulunuyor. Android tabanlı kullanıcı arayüzüne sahip olan bu katlanabilir akıllı telefon 5G bağlantı desteği de yer alıyor. Telefonun boyutu ise 147,1 x 138,8 x 7 mm. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Yeni katlanabilir akıllı telefon Royole FlexPai 2'nin özellikleri belli olduYeni katlanabilir akıllı telefon Royole FlexPai 2'nin özellikleri belli oldu

PAYLAŞ