Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar? - Haberler - indir.com

Katlanabilir Galaxy Fold ülkemizde satışa çıkıyor! Fiyatı ne kadar?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 14:41:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy S10 ailesi ile beraber tanıtılmıştı. Galaxy S10 serisi ülkemizde satışa sunulurken, Galaxy Fold modelini henüz görmemiştik. Ancak yaşanan gelişme ile beraber katlanabilir model Galaxy Fold’un ülkemiz için çıkış tarihi belli oldu. Samsung Türkiye Başkanı tarafından merakla beklenen Türkiye çıkış tarihi açıklanmış oldu. Samsung’un MWC 2019’un hemen öncesinde tanıtmış olduğu ilk katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modeli Galaxy Fold, sahip olduğu tasarımı ile ön plana çıkan bir cihaz olmuştu. Birçok ülke için satış tarihi belli olan model için nihayet ülkemiz içinde satışa sunulacağı tarih açıklandı.

Samsung Galaxy Fold Türkiye Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya Çıktı

Antalya’da gerçekleşen Samsung MENA Forum 2019 kapsamında konuşma gerçekleştiren Başkan DaeHun Kim, “Katlanabilir telefonumuz Galaxy Fold ile tüketicilerimizi heyecanlandıran bir ürün ortaya çıkardık. Açıldığında 7,3 inçbüyüklüğüne ulaşan Galaxy Fold ile YouTube, WhatsApp ve Google’ı aynı anda kullanabiliyorsunuz. Pazara çok büyük bir yenilik getiren Galaxy Fold’u 27 Nisan’da Türkiye’de satışa sunacağız.” Sözlerini dile getirdi.  

Galaxy Fold modelinin teknik detaylarına değinecek olursak model içerik doğru katlanabilir yapıya sahip durumda. Açık hali 7.3 inç ekran boyutuna sahip olan model 1536 x 2152 bir piksel çözünürlük sunuyor. Telefon katlandığı zaman ise 21:9 oranlı bir yapıya bürünüyor ve 4.6 inçlik bir ekran boyutu sunuyor. Çözünürlük tarafında ise 840x1960 pikseli bulunuyor. Her iki ekranın da 420 ppi yoğunluğa sahip olduğunu belirtelim. Donanım tarafına gelecek olursak ise Galaxy S10 serisinde olduğu gibi Exynos 9820 işlemcisi bu modele güç veriyor. 12 GB RAM kapasitesi ile dikkat çeken cihazda 512 GB’lık bir dahili depolama alanı bulunuyor. Arka yüzeyde üç ön tarafta ise çift kameraya sahip modelin 4380 mAh’lik bir bataryası bulunuyor.

İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

Kablolu ve kablosuz şarj seçeneklerine sahip olan cihazın 1980 dolarlık bir yurtdışı fiyat etiketi bulunuyor. Modelin ülkemiz için henüz satış fiyatı belli olmazken, tekrar olarak cihazın 27 Nisan ile beraber Türkiye’de satışta olacağını belirtelim. Ancak dolar kuru ve vergiler ile beraber yüksek fiyatlı bir cihaz olacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Samsung Galaxy S10'un Tamir Edilebilirlik Puanı Belli OlduSamsung Galaxy S10'un Tamir Edilebilirlik Puanı Belli Oldu

PAYLAŞ