Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 15:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçmiş olduğumuz Ekim ayı ile beraber LG’nin katlanabilir ekranlı bir cihaz üzerinde çalıştığı doğrulanmıştı. Gelen söylentilere göre CES 2019 ile beraber görmemiz beklenen bu model hakkında ünlü duyumcu Evan Blass tarafından tam aksi söylendi. Gelen yeni bilgilere göre ise bu modelin yılın üçüncü çeyreği ile beraber sunulması bekleniyor. Bildiğiniz üzere 2018 yılını çentikli akıllı telefonların yoğun olduğu ve yıl sonuna doğru bazı üretici markalardan kızaklı yapıya sahip veya delikli tasarıma sahip akıllı telefon modelleri görmüştük. 2019 yılı ile beraber ise delikli kamera tasarımına sahip modellerin yaygınlaşması beklenirken, bazı amiral gemisi modelleri arasında ise katlanabilir yapıya sahip cihazlar göreceğiz. 27 Aralık’ta LG için ortaya çıkan bir patente göre ise dışa doğru esnek bir yapıya sahip cihaz olacağı gözüküyor. Kalın çerçevelere sahip olacak olan bu model esnek bir panel olacağı için sağ tarafa doğru katlanacak.

LG Katlanabilir Ekranlı Akıllı Telefon

LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası BaşlattıLG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

Kullanıcılar modeli geniş ekranda tablet olarak kullanmak istedikleri zaman cihazın sağ tarafına doğru dışa çekme hareketi ile ekranı genişletebilecekler. Bu iki ekran bölünmenin arasında ilginç bir menteşe yapısının bizleri karşılaması bekleniyor. Bu mekanizma telefonun sol yüzeyinden otomatik olarak uzanıyor ve ekran genişliği kadarını desteklemiş oluyor. Kullanıcı arayüzü ise bu genişleme ve katlanmalara uyumlu olarak bir sistemin bizlere sunulması bekleniyor. Tablet modunda ise ekranın orta bölümünde sık kullanılan uygulamaların görüntülenmesi sağlanacak.

LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

Tıpkı Samsung gibi ilginç bir yapı ile sunulması beklenilen LG’nin katlanabilir ekranlı bu akıllı telefonunun fiyatı belli olmazken, oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışta olması bekleniyor. 2019 yılı akıllı telefonlar için oldukça heyecanlı geçecekken, daha çok katlanabilir ekranlı modeller merakla bekleniyor diyebiliriz.


LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!
LG Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Ortaya ÇıktıLG Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Ortaya Çıktı
LG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti AldıLG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti Aldı

PAYLAŞ