Katlanabilir ekranlı iPhone modeli hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Katlanabilir ekranlı iPhone modeli hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, iPhone cihazları ile devrim niteliğinde bir teknolojiyi kullanıcılar ile buluşturmuştu. Rakipleri katlanabilir akıllı telefonları piyasaya sürmüş olsa da Apple, katlanabilir iPhone modelini satışa sunmadı.

Şirket katlanabilir iPhone'u piyasaya sürmese de bu teknolojiye sahip akıllı telefon hazırlığı üzerindeki çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak çok sayıda patent alan Apple, katlanabilir ekrana sahip iPhone modelini yakın zaman içerisinde görücüye çıkaracak gibi duruyor. Daha önceden Apple Glass hakkında bilgiler paylaşmış olan Jon Prosser, katlanabilir iPhone modeli için çok fazla beklemeyeceğimizi ifade ediyor. Apple'ın yeni bir tasarıma sahip olan iPhone ile ilgili çalışmalar sürdürdüğünü ifade eden Prosser, akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağını ise henüz paylaşmadı. Katlanabilir akıllı telefonlara baktığımız zaman bu telefonların henüz mükemmel olmaktan çok uzakta olduğu görülüyor. Apple'ın doğru zamanı beklediği ve en iyi ürünü piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürdüğü konuşuluyor. Katlanabilir telefonlarda yaşanan birtakım sorunların üstesinden gelmeyi amaçlayan şirketin kusursuz bir modeli kullanıcılarla buluşturması bekleniyor. 

Apple iPhone logosu için yeni bir patent aldıApple iPhone logosu için yeni bir patent aldı

Katlanabilir iPhone modeli ne zaman gün ışığına çıkacak? 

Bu senenin henüz başlarında, Alfred Üniversitesi'ndeki profesör William LaCourse, katlanabilir bir iPhone'un önümüzdeki 12 ile 18 ay içerisinde gelebileceğini iddia etmişti. Apple'ın bu durumda önümüzdeki yıl bir sürpriz gerçekleştirerek yepyeni bir iPhone modelini tanıtabilir.  

yeah... about that...




Apple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldıApple, App Store'da 'Loot Box' oyunları nedeniyle toplu dava açıldı

PAYLAŞ