Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek? - Haberler - indir.com

Katlanabilir akıllı telefonlar Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 15:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

CES 2019 Fuarı hakkında tüm bildiklerimizi size aktarmaya çalıştık. Pek çok farklı marka ve girişimin yer aldığı dünyanın en büyük teknoloji fuarında, en güncel haberleri indir.com ailesi  olarak sizlere yapmaya çalıştık. 

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas Eyaleti'nde gerçekleşen CES 2019'da birçok teknolojik ürünler sergilendi, söyleşiler gerçekleşti ve pek çok şirket yetkilisi söz aldı. Tüm bunların söylediklerini dikkate alarak bve bizlerinde yaptığı araştırmalar sonucu geleceğin teknolojileri ve bu teknolojilerin Türkiye pazarına ne zaman geleceği konusunu sizler için bugün kaleme aldık. İşin temeline bakacak olursak, gelecek dediğimiz konsept aslında çoktan evlerimize ve hayatımıza girmiş durumda. Akıllı asistanlar ve loT ile birbirleri ile iletişim kurabilen elektronik ev aletleri bundan böyle yaşam standardı konumuna yükselmiş durumda. 

Samsung'un katlanabilir telefonu, üç kameralı olacakSamsung'un katlanabilir telefonu, üç kameralı olacak

Türkiye pazarında ne zaman var olacak?

CES 2019 Fuarı ise bu söylediğimizin en büyük kanıtı olmuş oldu. Bu fuarda gördüğümüz ve indir.com üzerinden sizler için paylaştığımız ürünlerin pek çoğu artık bir hayal ürünü veya gelecek değil. Birçoğu seri üretime geçilmiş, geriye kalanlarında seri üretimi başladı başlayacak durumda. Bu anlamda Türkiye pazarına ne zaman gelecek diye soracak olursanız onuda elbette açıklayacağım. Türkiye'de var olan MediaMarktgibi teknoloji marketlerinin bu anlamda öncülük ettiklerini ret edemeyiz. Örneğin Türkiye pazarında pek çok ürüne öncülük eden şirket, bundan böylede yeni ürünlere de öncülük edecektir. Bu anlamda yakın bir tarihte Türkiye pazarlarında da görmeye başlayacağız. 


Royole Flexipai; Dünya'nın Katlanabilir İlk Akıllı Cep Telefonu.Royole Flexipai; Dünya'nın Katlanabilir İlk Akıllı Cep Telefonu.
Katlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli OlduKatlanabilir Galaxy ve Galaxy S10 5G Pil Değerleri Belli Oldu

PAYLAŞ